Pep Garcia, representant de l’ACEDE a la Cambra de Comerç de Barcelona

Després de les eleccions celebrades entre els dies 15 i 20 de setembre per renovar el ple de la Cambra de Comerç de Barcelona, l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris ha resultat electe en la categoria 13.1, corresponent a activitats immobiliàries i de lloguer i serveis empresarials.

L’ACEDE, l’associació que agrupa a persones empresàries i professionals de tots els àmbits, ha obtingut aquesta representació gràcies al suport de més del 27 % dels electors, percentatge que l’atorga una de les dues vocalies d’aquest epígraf en el ple de la Cambra. Compartirà seient amb dos membres de l’ACEDE que també han resultat guanyadors en cadascuna de les seves categories, Ferrer & Ojeda i Urbex Expres (Biomedical Logistics).

La persona que exercirà la representació de l’associació dins la Cambra és el vicepresident segon, en Pep Garcia, empresari reconegut per la seva trajectòria i vocació per la emprenedoria. La Junta Directiva, en reunió extraordinària celebrada el passat 27 de setembre, va mostrar el seu suport i confiança en la figura del vicepresident. Ell s’encarregarà de donar veu a tots els associats i associades de l’ACEDE i mantindrà informada a la junta dels avenços i decisions que es prenguin dins del principal òrgan de govern de la Cambra.

La candidatura de l’ACEDE es va afegir al projecte comú encapçalat pel Sr. Josep Santacreu, sota la candidatura global de Va d’Empresa. La proposta de Santacreu ha obtingut 26 vocalies d’un total de 60 que composen l’òrgan de govern de la Cambra, distribuïdes en 52 elegides mitjançant sufragi, 2 corresponents a les empreses de major aportació voluntària i 6 a proposta de les patronals més representatives.

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona és una corporació de dret públic que presta serveis a les empreses, contribuint a la regeneració del teixit econòmic i a la creació d’ocupació, i consagrant la seva funció de representació, promoció i defensa dels interessos generals del comerç, la indústria, els serveis i la navegació (https://www.cambrabcn.org/qui-som)

Reunió extraordinària de Junta Directiva de l’ACEDE
Candidatura VA D’EMPRESA

L’objectiu d’aquesta nova etapa és contribuir a la recuperació d’una Cambra unida, àmplia, transversal, plural i igualitària. Que sigui reflex de la societat empresarial catalana i que vetlli per la competitivitat de les empreses del territori. També ha de complir amb el seu compromís de ser l’altaveu dels interessos i les necessitats de l’empresariat davant les institucions públiques, assolint una de les seves funcions més importants com a òrgan consultiu de les administracions.

La Cambra de Comerç de Lleida, que recentment també ha renovat el seu ple, ha anomenat al Sr. Pompili Roiger, membre de la Junta Directiva de l’ACEDE, vicepresident segon del comitè executiu.