El passat 19 de setembre, el president de l’ACEDE, el Sr. Paco Camarasa, i el manager director d’Applus+ Laboratories, el Sr. Xavier Ruiz, es van reunir a les oficines de l’empresa a Bellaterra per signar un nou acord de col·laboració. L’objectiu d’aquest acord és generar sinergies entre els associats de l’ACEDE mitjançant la divulgació i l’impuls de nous projectes que afavoreixin la competitivitat de les empreses en qüestions d’innovació, qualitat i medi ambient.

Applus+ és una de les empreses líders mundials en el sector de la inspecció, els assajos, la metrologia i la certificació. Molt reconegut dins el mercat s’ha guanyat la confiança dels seus clients per potenciar la qualitat i la seguretat dels seus actius, infraestructures i operacions, així com potenciar el seu acompliment mediambiental. La seva capacitat tècnica, d’innovació, i el seu equip humà altament qualificat i motivat de més de 23.000 empleats, els permeten assegurar l’excel·lència operacional en sectors molt diversos a més de 70 països.

L’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris és una associació integradora que agrupa a persones empresàries de diferents sectors, representants polítics de tots els partits, agents socials, patronals i sindicats. La seva missió és contribuir a la consolidació del teixit empresarial per assolir una Catalunya més competitiva i compromesa amb la societat amb l’objectiu de posicionar-la al món.