SERVEIS

Fes click aquí per conèixer als al nostre grup d’assessors.

ELS NOSTRES ASSESSORS

Tens una visita de fora de Barcelona i necessites un espai per reunir-te? Vols un espai per poder presentar un nou projecte? Et cal un lloc per reunir-te amb un client o un proveïdor i no disposes d’un espai idoni?
L’ACEDE t’ofereix la possibilitat de reservar una sala de juntes per poder realitzar reunions*. Els socis de l’ACEDE tenen descompte, i els socis de quota 300€ o superior tenen 11 hores gratis a l’any d’accés a la sala de reunions.

(*) Excepte el mes d’agost

RESERVA-LA JA!*

L’ACEDE disposa de diferents grups sectorials (Turisme, Seguretat, Assessors, Transport, Carnica, Tic, Formació, etc) que treballen per millorar i solucionar problemes de tot tipus relacionats amb el sector. Per mitjà de la formació d’aquests grups sectorials, l’ACEDE promou la interrelació i intercooperació amb tots els grups parlamentaris del Parlament de Catalunya, del Congrés dels Diputats i del Senat. Les tasques d’assessorament sobre les ordres, reglaments i lleis que s’han d’aprovar a les diverses institucions catalanes i espanyoles tenen molta importància per als nostres associats.
En els grups sectorials de l’ACEDE en els sigui necessari fer força per millorar alguna llei o reglament, l’ACEDE els aconsegueix reunions amb les diverses entitats públiques, Govern i institucions pertinents. D’aquesta manera, fem de pont entre les empreses i l’administració pública perquè es puguin comunicar i traslladar les seves preocupacions.

L’espai de coworking de l’ACEDE permet que el treballador autònom no se senti aïllat. A l’estar dins de l’ACEDE potenciarà les relacions professionals amb clients i proveïdors:

– Podrà gaudir de connexió a Internet a través de wi-fi, impressions a color, sala de reunions,
videoconferència i una sala office.
– Compartirà l’espai amb altres empreses i amb els treballadors de l’ACEDE.
– Estarà ben comunicat amb el transport públic, amb enllaç amb la línia 5 (blava) parada
Hospital Clínic, línia d’autobús, i a 15 minuts de l’estació de Sants i a 10 minuts de la Plaça
Francesc Macià.

– El servei de coworking va dirigit a:
Als que acaben de començar i amb recursos limitats
Als que viatgen constantment
Als que volen ampliar la seva cartera de contactes
Als que no volen sentir l’aïllament de treballar des de casa
Als que volen treballar en un ambient de col·laboració

L’ACEDE ofereix un servei de correspondència amb el qual pot gestionar la correspondència i rebre les cartes o paquets de les empreses que contractin aquest servei. D’aquesta manera, l’empresari no ha de domiciliar la paqueteria a la seva llar. Sempre hi haurà una persona disponible per recollir-los.

Amb aquest servei l’ACEDE assumeix un paper d’assessorament estratègic i acompanya a noves cooperatives o petites empreses en el procés de materialització d’un projecte. En altres paraules, guiem als emprenedors a fer realitat una idea assessorant-los en totes les fases del procés.

Amb aquest servei l’ACEDE assumeix un paper d’assessorament estratègic i acompanya a noves cooperatives o petites empreses en el procés de materialització d’un projecte. En altres paraules, guiem als emprenedors a fer realitat una idea assessorant-los en totes les fases del procés.

A l’ACEDE creiem en una economia sostenible i, per això, treballem amb els nostres associats per ajudar-los a conduir la seva activitat d’una forma amigable amb el medi ambient.
Estem compromesos envers les necessitats dels nostres grups d’interès entre els diferents àmbits, compromesos amb la transparència i els codis de bones pràctiques, i ens impliquem i ajudem als nostres associats a complir amb aquests propòsits.