Vols que t’aconseguim fins a 12.000 € per a la transformació digital del teu negoci?

Dins del pla de Recuperació, Transformació i Resiliència que duu a terme la UE, el govern espanyol ha creat un programa per a ajudar a autònoms, micro-pimes i pimes perquè es digitalitzin i facin créixer el seu negoci en la xarxa.

Aquest pla, que porta per nom KIT DIGITAL, atorga ajudes que van dels 2.000 als 12.000 €, depenent de la mesura i el nombre de treballadors que tingui cada empresa.

D’altra banda, només per a fer la sol·licitud de tramitació, des d’ACEDE amb el nostre col·laborador digital OOMKT, si tens una web, et regalarem una auditoria per a comprovar l’estat general i proposar-te possibles millores, que podràs finançar amb la mateixa subvenció.

Bons digitals “KIT DIGITAL”

Et presentem les ajudes en format de “BONS DIGITALS” que et permetran estalviar-te molts diners en la contractació de qualsevol de les solucions de digitalització que t’oferim des d’ACEDE gràcies al nostre col·laborador digital OOMKT. A continuació, et detallem els segments i les empreses que poden optar a aquestes ajudes per a la transformació digital, sempre en funció del nombre de treballadors.

SEGMENT I

Petites empreses que tinguin entre 10 i 49 treballadors.

BONO DIGITAL de 12.000 €

A distribuir entre cada solució digital

SEGMENT II

Petites empreses que tinguin entre 3 i  9 treballadors.

BONO DIGITAL de 6.000 €

A distribuir entre cada solució digital

SEGMENT III

Petites empreses que tinguin entre 1 i 2 treballadors.

BONO DIGITAL de 2.000 €

A distribuir entre cada solució digital

Quines són les categories de cada solució digital?

Categories de solucions de digitalització Mesos de prestació de servei Ajudes per segment per a les Categories de Solucions de Digitalització

Seg. I

10 a 49 empleats

Seg. II

3 a 9 empleats

Seg.III

1 a 2 empleats

Lloc web i Presència en Internet: Expansió de la presència en internet de la pime mitjançant la creació d’una pàgina web i/o la prestació de serveis que proporcionin posicionament bàsic en internet. 12
2.000 € 2.000 € 2.000 €
Comerç Electrònic: Creació d’una botiga en línia de compravenda de productes i/o serveis que utilitzi mitjans digitals per al seu intercanvi. 12
2.000 € 2.000 € 2.000 €
Gestió de Xarxes Socials: Promocionar a les empreses beneficiàries en xarxes socials. 12
2.500 € 2.500 € 2.000 €
Gestió de Clients: Digitalitzar i optimitzar la gestió de les relacions comercials amb els clients. 12
4.000 € (inclou 1 usuaris) 2.000 € (inclou 1 usuaris) 2.000 € (inclou 1 usuaris)
Business Intelligence i Analítica: Explotació de dades de l’empresa per a la millora del procés de presa de decisions. 12
4.000 € (inclou 3 usuaris) 2.000 € (inclou 1 usuaris) 1.500 € (inclou 1 usuaris)
Gestió de Processos: Digitalitzar i/o automatitzar processos de negoci relacionats amb els aspectes operatius o productius de les empreses beneficiàries. 12
6.000 € (inclou 10 usuaris) 2.000 € (inclou 3 usuaris) 500 € (inclou 1 usuaris)
Factura Electrònica: Digitalitzar el flux d’emissió de factures entre les empreses beneficiàries i els seus clients. 12
1.000 € (inclou 3 usuaris) 1.000 € (inclou 3 usuaris) 500 € (inclou 1 usuaris)
Serveis i eines d’Oficina Virtual: Implantar solucions interactives i funcionals que permetin la col·laboració més eficient entre els treballadors de les empreses beneficiàries. 12 250 € / usuari

(fins a 48 usuaris) (fins a 9 usuaris) (fins a 2 usuaris)
Comunicacions Segures: Proporcionar a les empreses beneficiàries seguretat en les connexions entre els dispositius dels seus empleats i l’empresa. 12 125 € / usuari

(fins a 48 usuaris) (fins a 9 usuaris) (fins a 2 usuaris)
Ciberseguretat: Proporcionar a les empreses beneficiàries seguretat bàsica i avançada per als dispositius dels seus empleats. 12 125 € / dispositiu

(fins a 48 usuaris) (fins a 9 usuaris) (fins a 2 usuaris)

Quins serveis del KIT DIGITAL pot oferir-vos el nostre col·laborador digital OOMKT ?

 • Creem des de 0 la teva pàgina web o millorem la que ja tinguis en marxa.
 • Som especialistes de la posada en marxa de e-commerce i negocis digitals, i també podem millorar el contingut i les vendes d’un que ja estigui en funcionament.

 • Dissenyem estratègies completes de SEU i posicionament en Google, amb la finalitat superar i millorar les vendes en línia de la teva competència directa.

 • Gaudim de molta experiència en la implementació de programari CRM i gestors de processos, que et permetran millorar i optimitzar el funcionament intern de la teva empresa.

 • També fem campanyes de publicitat de pagament amb Google Ads, Social Ads…

 • Dissenyem i implementem estratègies de Mitjans socials per a generar negoci, fent créixer la teva reputació i la teva comunitat en la xarxa, mitjançant les teves xarxes socials: Facebook, Instagram, LinkedIn…

 • Podem gravar vídeos promocionals si has de llançar un producte o servei al mercat, així com vídeos corporatius, adaptats a cada plataforma i cada xarxa social. Comptem amb un gran equip de professionals que t’assessoraran sobre totes les opcions que tens per a gravar el teu vídeo.

 • Si vens productes per Amazon, sense cap mena de dubte, et podem ajudar moltíssim. Som experts en marketplaces i ens encarregarem de tot, tant de la gestió del compte com del posicionament dels productes dins de la plataforma.

Preguntes freqüents dels usuaris

Són unes ajudes provinents de la Unió Europea, en concret 3.000 milions d’euros, que el govern espanyol atorgarà en forma de bons digitals a autònoms i Pimes, per a ajudar-los a digitalitzar-se, i que s’hauran de destinar a la implantació de diferents solucions tecnològiques.

El Kit Digital és una iniciativa del Govern espanyol, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals per a autònoms, Pimes i petites empreses. La idea és ajudar-los a dur a terme el procés de transformació digital mitjançant unes ajudes determinades, que van dels 2.000 € als 12.000 €.

La Unió Europea ha destinat un pressupost de 3.000 milions a aquest programa. Les empreses interessades podràs accedir a aquestes ajudes en concurrència no competitiva, fins a esgotar els fons. Les ajudes es repartiran a través d’un bo amb un import per a adquirir solucions digitals entre 3 segments de PIMES en funció del nombre de treballadors que tinguin.

 • Segment I. Petites empreses d’entre 10 i menys de 50 empleats 12.000 €
 • Segment II. Petites empreses o Microempreses d’entre 3 i menys de 10 empleats 6.000 €
 • Segment III. Petites empreses o Microempreses d’entre 1 i menys de 3 empleats i persones en situació d’autoocupació 2.000 €

Des de OOMKT, a part de tramitar el teu bo, et podem oferir diferents solucions tecnològiques pel teu negoci:

 1. Creació o millora d’una pàgina web
 2. Posada en marxa o millora d’una botiga en línia (e-commerce)
 3. Estratègies de SEU i posicionament en Google
 4. Implantació de programari CRM
 5. Campanyes de publicitat / CPC / Google Ads / Social Ads
 6. Gestió de xarxes socials
 7. Producció de vídeos promocionals o corporatius
 8. Gestió de comptes de Amazon i altres marketplaces
 1. Ser una petita empresa, microempresa o autònom.
 2. Complir els límits financers i efectius que defineixen les categories d’empreses.
 3. Estar en situació d’alta i tenir l’antiguitat mínima que s’estableix per convocatòria.
 4. No tenir consideració d’empresa en crisi.
 5. Estar al corrent de les obligacions tributàries i enfront de la Seguretat Social.
 6. No estar subjecta a una ordre de recuperació pendent de la Comissió Europea que hagi declarat una ajuda il·legal i incompatible amb el mercat comú.
 7. No incórrer en cap de les prohibicions previstes en l’article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
 8. No superar el límit d’ajudes mínimes (de petita quantitat).

Els agents digitalitzadors del Programa KIT DIGITAL són els proveïdors de solucions digitals, inclosos integradors o partners, especialment els d’àmbit local. Juguen un paper essencial per a l’execució del Programa, ja que són els encarregats de subministrar a l’empresa o autònom els productes i serveis digitals estipulats en les solucions de digitalització.