Aquest dijous, 19 de gener, el Grup Fem País de l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris (ACEDE), ha assistit a una reunió conjunta amb representants dels diferents grups parlamentaris per debatre sobre les mesures a adoptar en la millora de la situació de les pimes.

Membres de l’ACEDE i Representants dels Grups Parlamentaris s’han reunit per parlar sobre les mesures que presenta el projecte Fem País, dirigides a la millora de la situació de les petites i mitjanes empreses catalanes. Durant la reunió, s’ha establit la metodologia de treball a desenvolupar durant aquest any 2017, una de les quals es basa a focalitzar les propostes en funció del Projecte de llei de mesures urgents en matèria de contractació pública del Parlament de Catalunya.

Fem País 20.01

El Grup Fem País, també ha anunciat la intenció d’incorporar una nova línia de treball orientada al suport de l’emprenedoria, implicant al sector privat. Segons els membres del Fem País, els emprenedors necessitem un acompanyament real en el progrés dels seus projectes. A més, qüestionen la percepció del vocable emprenedoria, considerant que s’ha de trencar amb l’estereotip de persona jove adreçada a les noves tecnologies, adaptant les mesures a tots els sectors i perfils d’empresari.

A la reunió han assistit representants de Ciutadans, Partit Socialista Català, Catalunya Sí que es Pot, Partit Popular de Catalunya i Candidatura d’Unitat Popular. Per part de l’ACEDE, s’han presentat el President i el Gerent de l’Associació, Joan Vilar i Paco Camarasa, i els membres del Grup Fem País, Anna Aisa, Pep García i Raimon Martínez.

Desirée Gómez
Àrea de Comunicació