L’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris (ACEDE) ha donat 1.700 € per a projectes d’alimentació infantil de la Creu Roja a Catalunya. L’acte per formalitzar el lliurament del xec s’ha celebrat aquest dimecres, 30 de novembre, a la seu de la institució humanitària.

Per part de l’ACEDE, han assistit a l’acte Joan Vilar (president), Paco Camarasa (gerent executiu) i Xavier Díaz (secretari). En representació de la Creu Roja, hi han estat presents Antoni Aguilera (president a Catalunya), Enric Morist (coordinador a Catalunya) i Josep Quitet (president a la provincia de Barcelona), juntament amb Maria José Bonillo i Mercè Salas, directora i tècnica de captació de fons, respectivament.

colaboracion-cruz-roja

ACEDE va recaptar els fons lliurats a la Creu Roja durant la Jornada Solidària “La gestió empresarial en època d’incertesa”. La seu de la Creu Roja va acollir aquesta jornada d’ACEDE el passat 10 de juny i una part de l’import de les inscripcions dels participants és el que s’ha destinat als projectes d’alimentació infantil de la Creu Roja.

L’Associació ACEDE ha signat aquest any un conveni de col·laboració amb Creu Roja per millorar la fluïdesa de relacions entre les diverses entitats empresarials que la conformen i la institució humanitària. ACEDE també té la voluntat d’impulsar valors de responsabilitat social corporativa, sostenibilitat econòmica i mediambiental i promoció de la feina de qualitat entre les Petites i Mitjanes Empreses (PIME).

Redacció Creu Roja