Inauguració oficial de la pista de velocitat de Parcmotor Castellolí: Dissabte que ve 7 de març, a les 14.00 hores, tindrà lloc la inauguració oficial de la pista de velocitat de Parcmotor Castelloli.

03 de març del 2009

Aquest impressionant complex del motor està impulsat per la Federació Catalana de Motociclisme, la Generalitat de Catalunya i la Fundació Catalana per a l’Esport. A més de la pista de velocitat, Parcmotor compta a les seves magnífiques instal·lacions amb una Escola de Conducció, un circuit de Supermotard, un circuit de Motocròs, circuits per a enduro i Trial, amb l’objectiu de fomentar la pràctica del motociclisme i la formació d’esportistes i la promoció de joves valors. La pista de velocitat de Parcmotor Castellolí acollirà ja diverses carreres oficials durant aquesta mateixa temporada. L’estrena en competició d’aquest circuit arribarà tan sols una setmana després de la inauguració, el 15 de març, amb la visita del Campionat Mediterrani de Velocitat. Com arribar a Parcmotor Castellolí