Desdejuni de treball amb la Sra. Imma Riera: El passat dia 17 de novembre, en un cèntric hotel de Barcelona, l’Associació Catalana d’Executius Directius i Empresaris – ACEDE, va celebrar un desdejuni de treball amb l’Il•lma. Sra. Imma Riera, Diputada per CIU en el Congrés dels Diputats.

19 de novembre del 2008

A aquest desdejuni de treball van assistir la Sra. Mª Ángeles Miranda, en representació de SEGURBABY, Sr. Sr. Eduard Zamora, Director de Seguretat del Banc Sabadell i President de ADSI, Associació de Directors de Seguretat Integral, Sr. Lluís Sala, Delegat Territorial de ACEDE Maresme i Tresorer de Gentic Maresme, Sr. Arsenio Del Rio, Vicepresident de la Fundació Claperós i President del Grup Social ACEDE, Sr. José Pérez, Director de Telecomunicacions de TECSIDEL, Sra. Anna Aisa, Gerent de l’Associació Catalana d’Empreses de Seguretat-ACAES, Sr. Alforns Peretó, Relacions Institucionals de OASYSSOFT, i el Sr. Joan Vilar President de ACEDE. Durant el transcurs de l’acte tots els assistents, van exposar a la Sr. Imma Riera les qüestions més apressants que preocupen i afecten en l’actualitat als sectors que representen.