Seguretat Connectada… WEBINAR

Seguretat Connectada mitjançant tecnologia RÀDAR a l’empresa Pime i gran Empresa

DATA:  Dimecres 24 de febrer  a les 17:30 h, de forma virtual i a través de la plataforma Zoom

Idiomes: Català i Castellà

 

 Els objectius de la càpsula del coneixement són com simplificar els processos, enregistrant tot el que es desitgi, analitzant-ho amb Intel·ligència artificial vinculada amb tecnologia RÀDAR.

La tecnologia RÀDAR pot ser aplicada, per exemple, a Infraestructures crítiques, Entorns Remots, Obres de construcció, Hotels, Plantes Industrials, Salas Obertes i Centres comercials.

Part dels beneficis de la tecnologia RADAR son la senzillesa d’instal·lació, reducció o eliminació de les falses alarmes i facilitat per la integració amb altres entorns.

El RÀDAR facilita la GEO localització amb altres sistemes i disposa de funcionalitats tan útils com personalitzar àrees a controlar, priorització i/o evitar zones a vigilar.

Amb l’ajut de la Intel·ligència Artificial, l’ús del RÀDAR treballarà conjuntament amb el sistema de forma automàtica, optimitzant els recursos disponibles i de forma proactiva, incrementant el temps de resposta i millorant el sistema global dia a dia.

 

A la càpsula, parlarem sobre el funcionament bàsic del RÀDAR, la tipologia més habituals per empreses i les seves aplicacions concretes per potenciar-les.

Obrirem un espai per consultes i aclariments i al final de la sessió, i, durant les dues properes setmanades, donarem resposta als assistents o referenciats en nom d’ACEDE al correu comercial@preinfa.com

 

Webinar impartit per:

 çç 

 

 

 

 

 

Xavier Diaz

ICCP

Gerent Preinfa

 

 

 

 

 

 

Kiko Feijoo

Ingeniero Informático

Gerente Buavi

 

 

____

 

Seguridad Conectada … WEBINAR

Seguridad Conectada mediante tecnología radar en la empresa Pyme y gran Empresa

 

Los objetivos de la cápsula del conocimiento son como simplificar los procesos, registrando todo lo que se desee, analizándolo con Inteligencia artificial vinculada con tecnología radar.

La tecnología radar puede ser aplicada, por ejemplo, a Infraestructuras críticas, Entornos Remotos, Obras de construcción, Hoteles, Plantas Industriales, Salas Abiertas y Centros comerciales.

Parte de los beneficios de la tecnología RADAR son la sencillez de instalación, reducción o eliminación de las falsas alarmas y facilidad para la integración con otros entornos.

El radar facilita la GEO localización con otros sistemas y dispone de funcionalidades tan útiles como personalizar áreas a controlar, priorización y / o evitar zonas a vigilar.

Con la ayuda de la Inteligencia Artificial, el uso del radar trabajará conjuntamente con el sistema de forma automática, optimizando los recursos disponibles y de forma proactiva, incrementando el tiempo de respuesta y mejorando el sistema global día a día.

En la cápsula, hablaremos sobre el funcionamiento básico del radar, la tipología más habituales para empresas y sus aplicaciones concretas para potenciarlas.

Abriremos un espacio para consultas y aclaraciones y al final de la sesión, y, durante las dos próximas semanadas, daremos respuesta a los asistentes o referenciados en nombre de ACEDE al correo comercial@preinfa.com

Data

24 febr. 2021
Expired!

Hora

17:30 - 18:30

Més info

Inscriu-te aquí

Organitzador

ACEDE
Telèfon
93 452 55 83
Email
info@acedecatalunya.org
Lloc web
http://acedecatalunya.org/acede/
Inscriu-te aquí
Go to Top