COVID-192020-04-07T12:25:04+00:00

Notícies CoVID-19

511, 2020

5è Fòrum social i econòmic Per una Catalunya Competitiva | Com aplicar la llei de la segona oportunitat per empreses en fallida

By |noviembre 5th, 2020|Categories: COVID19, Notícies|0 Comments

Com aplicar la llei de la segona oportunitat per empreses en fallida Save the date! 17 de novembre a les 18:00 h Inscripcions aquí!  Aquest 17 de novembre a les 18:00 h, arriba el 5è Fòrum Virtual de l'ACEDE, per una Catalunya més competitiva. Ponents: ACEDE: José María Torres, president executiu de Grupo Numintec i membre de la Junta Directiva de l'ACEDE CECOT: Dolors Taulé, Sòcia Fundadora de Teulé Advocats, especialistes en la llei de la segona oportunitat Associació Gironina d'Empresàries (AGE): Mar Frigola, Directora i fundadora de Sal de Mar Cambra de Comerç de Barcelona: Antoní Fitó, patró de la Fundació Bancària Caixa d'Estalvis i membre de l'executiva de la Cambra de Comerç de Barcelona Associació d'empresaris i emprenedors de Girona (AEEG): Josep Prat Riuró, advocat, membre de la Junta AEEG, delegat Gironès AEEG i Vicepresident Business Angels Girona En breu, us enviarem més informació amb el programa de l'acte.  

1610, 2020

Noves mesures anticovid: Catalunya tanca bars, cafeteries i restaurants

By |octubre 16th, 2020|Categories: COVID19|Tags: |0 Comments

Avui dia 16 d'octubre entren en vigor les noves mesures que el Govern de la Generalitat ha establert per tal de frenar l'increment del ritme de contagis de Covid-19 que, de forma exponencial, s'ha desenvolupat durant els darrers dies a tot el territori català. Les principals mesures afecten bars, cafeteries i restaurants que no podran obrir en un període mínim de quinze dies. No obstant això, aquests establiments estan autoritzats a poder oferir a la seva clientela un servei d'entregues a domicili de menjar i altres productes que comercialitzin. En l'àmbit comercial, el Govern clausura qualsevol activitat que comporti contacte físic, excepte el sector de les perruqueries. En els centres comercials i botigues amb més de 400 metres quadrats serà obligatori l'ús d'un control d'accés, a banda d'una limitació de l'aforament del 30%. Es manté la distància de seguretat d'1,5 metres entre persones i, quan no sigui factible, per les característiques de l'establiment, s'haurà de reduir l'aforament a una sola persona per cada compra. Entre les restriccions, també hi ha l'obligació de suspendre les activitats de parcs i fires d'atraccions, congressos i convencions. Pel que fa a parcs i jardins infantils s'estableix el requeriment de tancar a les vuit del [...]

107, 2020

1r Fòrum Social i Econòmic de l’ACEDE | Com donar major liquiditat a les empreses

By |julio 1st, 2020|Categories: COVID19, Notícies|0 Comments

Aquest 30 de juny ha arribat el primer Fòrum social i econòmic de l'ACEDE.   Sota el títol Com donar major liquiditat a les empreses, l'ACEDE va presentar ahir el primer d'un cicle de 8 fòrums on es treballaràn en profunditat diversos temes d'interès per l'empresariat.    En aquest primer debat vam poder comptar amb 4 ponents de primer nivell, que van debatre en profunditat sobre la liquiditat a les empreses i van obrir la porta a noves solucions pel creixement economic d'aquestes.      El Moderador: Víctor Bottini, economista i periodista. (Director/presentador del programa Econòmix de RNE4) Els ponents: - Josep Marfull - Soci director de La Orotava i representant de l’ACEDE - Enric Rius - Director de Rius Consultors i representant de CECOT - Pau Bestit - Comité executiu de la Cambra de Comerç de Barcelona - Joan Mª Gimeno - Assessor fiscal, soci de LAUDIS CONSULTOR - Sandra Sauleda - Sauleda Càtering i representant de Dones pel Futur   Amb la participació de Joan Vilar, president de l'ACEDE i Paco Camarasa, Secretari General de l'ACEDE.   Pròximament podrem anunciar la data i el tema del nou fòrum.

1706, 2020

L’ACEDE es reuneix amb el 129è president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

By |junio 17th, 2020|Categories: COVID19, Notícies|0 Comments

Ahir, dimarts 16 de juny, l'ACEDE es va reunir amb el 129è president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. En aquesta segona reunió, els membres de l'ACEDE van tenir l'oportunitat de realitzar les seves preguntes que havien quedat pendents al president. Des de l'ACEDE agraïm al president i als membres que de l'ACEDE que han participat en aquest cicle de dues reunions.