COVID-192020-04-07T12:25:04+00:00

Notícies CoVID-19

107, 2020

1r Fòrum Social i Econòmic de l’ACEDE | Com donar major liquiditat a les empreses

By |July 1st, 2020|Categories: COVID19, Notícies|0 Comments

Aquest 30 de juny ha arribat el primer Fòrum social i econòmic de l'ACEDE.   Sota el títol Com donar major liquiditat a les empreses, l'ACEDE va presentar ahir el primer d'un cicle de 8 fòrums on es treballaràn en profunditat diversos temes d'interès per l'empresariat.    En aquest primer debat vam poder comptar amb 4 ponents de primer nivell, que van debatre en profunditat sobre la liquiditat a les empreses i van obrir la porta a noves solucions pel creixement economic d'aquestes.      El Moderador: Víctor Bottini, economista i periodista. (Director/presentador del programa Econòmix de RNE4) Els ponents: - Josep Marfull - Soci director de La Orotava i representant de l’ACEDE - Enric Rius - Director de Rius Consultors i representant de CECOT - Pau Bestit - Comité executiu de la Cambra de Comerç de Barcelona - Joan Mª Gimeno - Assessor fiscal, soci de LAUDIS CONSULTOR - Sandra Sauleda - Sauleda Càtering i representant de Dones pel Futur   Amb la participació de Joan Vilar, president de l'ACEDE i Paco Camarasa, Secretari General de l'ACEDE.   Pròximament podrem anunciar la data i el tema del nou fòrum.

1706, 2020

L’ACEDE es reuneix amb el 129è president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

By |June 17th, 2020|Categories: COVID19, Notícies|0 Comments

Ahir, dimarts 16 de juny, l'ACEDE es va reunir amb el 129è president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. En aquesta segona reunió, els membres de l'ACEDE van tenir l'oportunitat de realitzar les seves preguntes que havien quedat pendents al president. Des de l'ACEDE agraïm al president i als membres que de l'ACEDE que han participat en aquest cicle de dues reunions.

805, 2020

L’ACEDE es reuneix amb David Garrofé, secretari General de CECOT

By |May 8th, 2020|Categories: COVID19, Notícies|0 Comments

El secretari General de la patronal catalana CECOT, David Garrofé, es va reunir amb membres de l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris, aquests dijous 7 de maig, en una reunió virtual. Durant el transcurs de la trobada es van comentar diverses problemàtiques amb que s’enfronten les empreses en aquesta crisi sanitària i quines mesures s’haurien de tenir en compte per tal de minimitzar els efectes negatius d’aquesta crisi en l’economia del país. És vital eliminar el caos legislatiu i que les empreses tinguin veu. Aquesta és la formula per aconseguir la recuperació econòmica a curt termini.