Política de privacitat

Ha acceptat la nostra nova política de dades adaptada a la Llei Orgànica de Protecció de Dades (RGPD) que va entrar en rigor el passat 25 de maig de 2018.

• Per a què utilitzem les teves dades?

Per anunciar-te les novetats de l’associació així com els resultats de les competicions que organitzem.

• Com tractem les teves dades?
Les teves dades només són teves i, per tant, en tens el control. Com hem estat fent fins ara, no t’enviarem cap comunicació de tercers sense el teu consentiment previ i també pots decidir quan vulguis deixar de rebre correus electrònics nostres.

• Quins són els teus drets?
Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió (cancel·lació), portabilitat, limitació o oposició al tractament de les teves dades. Només ens ho has de fer saber a info@acedecatalunya.org

Tingues present que aquí només guardem la teva adreça de correu electrònic i que fem servir aquesta dada per informar-te de tot allò relacionat amb l’ACEDE que pugui ser del teu interès en un àmbit professional. Només tu i nosaltres tenim accés a aquesta informació, que no compartim amb tercers.
Dit això, si desitges seguir rebent les nostres informacions, ignora aquest correu.
Si pel contrari, no vols seguir rebent les nostres comunicacions, envia un missatge a info@acedecatalunya.org amb la paraula “BAIXA” a l’assumpte.

Gràcies per la confiança.