Eva Parera franquejada per Joan Vilar (esquerra) president d'ACEDE Catalunya, i Paco Camarasa (dreta), secretari general de l'associació.

Eva Parera ha compartit amb els assistents la seva premissa com a candidata i la seva visió de la societat: Mentalitat empresarial, mentalitat útil.

La candidata a l’acaldia de Barcelona pel Valents, Eva Parera, ha participat en la quarta jornada del cicle Alcaldables de Barcelona, organizat per ACEDE, associació que engloba professionals dedicats a tasques executives, directives i empresarials.

Seguretat a la ciutat

Des de Valents, la candidata ha explicat que “volem provocar un canvi polític a Catalunya, partint dels municipis Si governo a l’Ajuntament, farem una política de tolerància zero amb  l’ocupació” i ha estat crítica amb la seguretat a la ciutat comptal: “A Barcelona es comet un delicte cada 2,5 minuts, el 80% no es denuncia”.

El president d’ACEDE, Joan Vilar, ha agraït la presència d’Eva Parera, candidata de Valents, en la quarta jornada del cicle d’Alcaldables de Barcelona que continuarà amb la participació dels altres candidats en les properes setmanes: “Els candidats responent les preguntes dels nostres associats, i donen respostes immediates a les necessitats reals de l’empresarial”.

Alcaldables de Barcelona és una iniciativa on els candidats dels diferents grups municipals responen les preguntes que els membres d’ACEDE plantegen al voltant de 20 temàtiques elaborades en el marc dels treballs de la Taula Barcelona’23, que impulsa l’Associació.

Aquest document, FEM Barcelona, trasllada la visió sobre les diferents problemàtiques que afronten els sectors econòmics de la ciutat i s’anirà enriquint amb la incorporació dels plantejaments que es derivin d’aquests contactes directes amb els diferents candidats a l’alcaldia de Barcelona.

En un moment de la seva intervenció, Eva Parera ha posat de relleu la necessitat de donar suport a les pimes.

L’Associació catalana ACEDE, que engloba professionals dedicats a tasques executives, directives i empresarials, presenta el projecte FEM BARCELONA, desenvolupat per la junta directiva, els grups de treball i les patronals que formen part de l’ACEDE, impulsors de la iniciativa Taula Barcelona’23.

Properes cites

Les properes cites amb alcaldables estaran protagonitzades per Jaume Collboni, Partit dels Socialistes de Catalunya (16 de març); Anna Grau, candidata de Ciutadans (27 de març) i conclourà posteriorment la candidatura de Barcelona en Comú.

Daniel Sirera, al costat de María de los Llanos de Luna, exdelegada del Govern a Catalunya, franquejats per Joan Vilar (esquerra) president d'ACEDE Catalunya, i Paco Camarasa (dreta), secretari general de l'associació.

Propostes a debatre amb els candidats

ACEDE és una entitat que treballa perquè les micro, petites, mitjanes i grans empreses “tinguin noves oportunitats i esdevinguin competitives, sostenibles des d’un punt de vista ecològic i econòmic, socialment responsables i, al mateix temps, aconsegueixin un nivell d’excel·lència en termes d’innovació continuada i gestió”, explica el president de l’Associació Joan Vilar, que afegeix que “l’organització d’aquest cicle suposa una oportunitat de contacte amb el món professional per reflexionar sobre els reptes de la Barcelona futura”.

La iniciativa d’ACEDE Fem Barcelona (cicle alcaldables Barcelona) gira entorn al futur, la sostenibilitat i la qualitat. Està patrocinat per la patronal ADEDSA, les empreses Grupo EulenIdonia Natur i InterlogEuropa, i per El Periódico de Catalunya.