Daniel Sirera ha estat acompanyat de l’exdelegada del Govern a Catalunya entre el 2012 i 2016, María de los Llanos de Luna i actual diputada per Barcelona en el Congrés dels Diputats.

El candidat a l’acaldia de Barcelona pel Partit Popular, Daniel Sirera, ha participat en la tercera jornada del cicle Alcaldables de Barcelona, organizat per ACEDE, associació que engloba professionals dedicats a tasques executives, directives i empresarials.  

Fotografia final amb els participants en l’esmorzar amb Daniel Sirera i l'exdelegada del Govern, María de los Llanos de Luna.

“El sector empresarial ha estat maltractat a Barcelona per una part de la representació política”. Així de contundent ha engegat la seva intervenció Daniel Sirera, en un discurs marcat per un missatge adreçat a pimes i autònoms. En aquest sentit, el candidat s’ha compromès a continuar fomentant la col·laboració publico-privada amb l’empresariat.

Diputat al Parlament de Catalunya durant 15 anys, edil durant un mandat a l’Ajuntament de Barcelona, expresident del PP de Catalunya, Sirera ha respost les diverses temàtiques que han platejat els membres d’ACEDE al voltant dels treballs de la Taula Barcelona’23 sobre l’emprenedoria, neteja, seguretat, infraestructures, mobilitat, sostenibilitat, tinença responsable d’animals i convivència ciutadana.  En el capítol dedicat al foment del teixit econòmic, Sirera ha manifestat que: “Donarem facilitats a empresaris i autònoms per desenvolupar els seus negocis”.

Colau ha convertit Barcelona en una ciutat inviable

El president d’ACEDE, Joan Vilar, ha agraït la presència de Daniel Sirera en la tercera jornada del cicle d’Alcaldables de Barcelona que continuarà amb la participació dels altres candidats en les properes setmanes: “Els candidats reben les conclusions que des dels grups de treball de l’ACEDE elaborem sobre temàtiques tan importants per a l’economia real de la ciutat com la competitivitat de les empreses i la internacionalizació dels nostre teixit productiu i es comprometen a posar-les en pràctica. Aquest fet ens omple de satisfacció perquè veiem que les nostres propostes han captat la realitat del món econòmic “.

Alcaldables de Barcelona és una iniciativa on els candidats dels diferents grups municipals responen les preguntes que els membres d’ACEDE plantegen al voltant de 20 temàtiques elaborades en el marc dels treballs de la Taula Barcelona’23, que impulsa l’Associació.

Aquest document, FEM Barcelona, trasllada la visió sobre les diferents problemàtiques que afronten els sectors econòmics de la ciutat i s’anirà enriquint amb la incorporació dels plantejaments que es derivin d’aquests contactes directes amb els diferents candidats a l’alcaldia de Barcelona.

En un moment de la seva intervenció, Daniel Sirera s'ha compromés amb l'ACEDE a aplicar algunes de les conclusions del document FEM Barcelona.

L’Associació catalana ACEDE, que engloba professionals dedicats a tasques executives, directives i empresarials, presenta el projecte FEM BARCELONA, desenvolupat per la junta directiva, els grups de treball i les patronals que formen part de l’ACEDE, impulsors de la iniciativa Taula Barcelona’23.

Properes cites

Les properes cites amb alcaldables estaran protagonitzades per Eva Parera, Valents (6 de març); Jaume Collboni, Partit dels Socialistes de Catalunya (16 de març); Anna Grau, candidata de Ciutadans (27 de març) i conclourà posteriorment Ada Colau, candidata de Barcelona en Comú i actual alcaldessa.

Daniel Sirera, al costat de María de los Llanos de Luna, exdelegada del Govern a Catalunya, franquejats per Joan Vilar (esquerra) president d'ACEDE Catalunya, i Paco Camarasa (dreta), secretari general de l'associació.

Propostes a debatre amb els candidats

ACEDE és una entitat que treballa perquè les micro, petites, mitjanes i grans empreses “tinguin noves oportunitats i esdevinguin competitives, sostenibles des d’un punt de vista ecològic i econòmic, socialment responsables i, al mateix temps, aconsegueixin un nivell d’excel·lència en termes d’innovació continuada i gestió”, explica el president de l’Associació Joan Vilar, que afegeix que “l’organització d’aquest cicle suposa una oportunitat de contacte amb el món professional per reflexionar sobre els reptes de la Barcelona futura”

La iniciativa d’ACEDE Fem Barcelona (cicle alcaldables Barcelona) gira entorn al futur, la sostenibilitat i la qualitat. Està patrocinat per la patronal ADEDSA, les empreses Grupo EulenIdonia Natur i InterlogEuropa, i per El Periódico de Catalunya.