V Jornada del Grup d’Assessoria de l’ACEDE: El Cercle de l’Èxit a Sabadell

L’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris (ACEDE) organitza la cinquena jornada amb el suport del seu Grup d’Assessoria aquest divendres 22 d’abril de 9.45 a 12.30 h a la sala d’actes del Cercle Sabadellès 1856.

Aquesta trobada té com a objectiu donar suport a totes les persones que vulguin engegar un nou projecte, fer-lo créixer o reinventar-se, posant en valor la feina dels professionals que els acompanyen en tot el cicle de la vida d’una empresa des dels seus inicis fins a l’èxit.

La jornada serà inaugurada per la Excma. Sra. Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell, qui donarà la benvinguda a tots els assistents. També contarà amb la presencia del Sr. Jose Maria Torres, president de CONPYMES, patronal estatal que agrupa a PIMES i autònoms, i productor del curtmetratge “El Corredor” guanyador del Goya al millor curtmetratge de ficció a 2016. Seguidament, el Sr. Pep Garcia, CEO de Maxchief, impulsor de l’emprenedoria ens oferirà una ponència per encoratjar a la societat a perdre la por a emprendre i assolir nous reptes empresarials.

Tot just arribarem i donarem pas a una representació del grup d’assessoria de l’ACEDE que donaran mostra d’un assessorament en viu, acompanyant a un emprenedor o emprenedora a arribar fins a l’èxit des de la idea inicial de negoci fins a les opcions de continuïtat.

La cloenda anirà a càrrec del Sr. Paco Camarasa, secretari general de l’ACEDE, i del vicepresident del Cercle Sabadellès 1856, el Sr. Josep Lluís Llusia.

Amb motiu de Sant Jordi, estarà disposat durant tot l’esdeveniment un racó de llibres escrits per socis i amics de l’ACEDE, un espai patrocinat per Banco Mediolanum on no faltaran les roses.

Finalment, la jornada tancarà amb la celebració d’un vermut-networking, patrocinat pel Cercle Sabadellès 1856.

Us esperem!

Inscripcions: https://forms.gle/GLNxejfu55UKWVnb7