Aquest divendres 10 de juny s’ha celebrat la jornada empresarial solidària “La gestió empresarial en època d’incertesa” organitzada per l’Associació Catalana, d’Executius, Directius i Empresaris (ACEDE) amb la col•laboració de Creu Roja.

La jornada s’ha celebrat a les instal•lacions de Creu Roja i ha acollit a un centenar d’empresaris amb l’objectiu de conscienciar les empreses sobre la Responsabilitat Social Empresarial (RSE), a través d’accions que generin repercussions positives en la societat, no només vetllant pels interessos propis de l’empresa, sinó creant un impacte positiu en la societat, l’economia i el medi ambient.

L’entrada a l’esdeveniment és una donació de 40 euros. Part d’aquests fons són per a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil. L’altra part va dirigida a la Fundació Futur, mitjançant la contractació del seu càtering, caracteritzat per estar elaborat i executat per treballadors i treballadores en rics d’exclusió social. A través d’aquests donatius s’han recaptat fins al moment 2.360 euros i el compte continuarà obert durant una setmana perquè els interessats puguin fer la seva aportació (IBAN ES 70 2013 0137 93 0201343285).

Xifres jornada ACEDE

A l’esdeveniment han participat 14 professionals que han presentat metodologies de treball i han focalitzat l’atenció dels responsables de la gestió en determinats aspectes claus per analitzar la situació actual de les seves empreses i centrar l’atenció en la seva resolució. Entre els temes exposats, s’ha parlat sobre salaris i retribució, el concurs de creditors i la política de recursos tecnològics i les xarxes socials.

L’acte ha acabat amb la projecció del curtmetratge guanyador d’un Goya “El Corredor” i la ponència de José María Torres, President de Numintec. El Director de projectes de Máscuota, Paco Sosa, ha sigut l’encarregat de dinamitar l’acte.

Desirée Gómez
Àrea de Comunicació