Aquest 31 de maig l’ACEDE va organitzar el primer dinar col·loqui després de la crisi provocada per la COVID-19.

Una trentena de persones van acudir aquest dilluns a l’hotel Palace de Barcelona on l’ACEDE va realitzar el seu primer acte presencial des de l’aparició de la COVID19 i on, a més del Sr. Gabriel Rufián, ens van acompanyar el Sr. Joan Capdevila, President de la Comissió d’Indústria al Congrés dels Diputats, el Sr. Ferran Estruch, Alcalde de Cardona i Diputat al Parlament de Catalunya, el Sr. Sergi Tarrés, Gabinet i Comunicació del Grup Republicà i el Sr. Josep Huguet, exconseller de Comerç i Turisme de la Generalitat.

Durant el col·loqui els assistents van poder traslladar personalment les seves qüestions al Diputat i van parlar de diversos temes com la crisi econòmica derivada per la pandèmia, el treball, la pobresa i l’estratègia independentista d’ERC.

Rufián va reconèixer que si bé i varen haver alguns errors en les donacions de les ajudes, com en el cas dels autònoms, aquests és van solucionar en poques setmanes. També va posar en focus les diferencies econòmiques entre els diferents barris de Barcelona i com des de esquerra treballen per millorar-ho.

Pel que fa a l’estratègia independentista, Rufián es va mostrar convençut amb la línia d’Esquerra i compromès amb la Taula de Diàleg.

Des de l’ACEDE volem agrair a tots els assistents a l’acte i animem a retornar als esdeveniments empresarials, sempre amb cura i seguint totes les mesures de seguretats recomanades des de les administracions.

 

 

Podeu consultar la resta d’imatges al següent enllaç:

https://photos.app.goo.gl/knR3AzLs8nNiHtgKA