VI Jornada del Grup d’Assessoria de l’ACEDE

El 26 de maig del 2023, se celebra la VI jornada del grup d’assessoria de l’ACEDE, a l’auditori Ferrer & Ojeda, al carrer de Tamarit 153, a Barcelona.

La idea central d’aquesta jornada empresarial és la prevenció a les diferents contingències que poden patir les empreses actualment: baixes de llarga durada, conflictes entre treballadors, necessitat de finançament, denúncies, manca de personal, opcions de transmissió en cas de tancament, adaptació a les noves tecnologies, crisi de reputació, gestió d’impagats, baixada de les vendes, noves polítiques tributàries, pujada de costos, etc.

Vídeo promocional de les jornades de l’ACEDE, previstes pel 26 de maig, amb el nom Surfejant l’Onada.

Els professionals de l’assessoria i la consultoria són els que t’ajudaran en tot el camí fins a arribar a l’èxit i estar preparats per resoldre qualsevol problema que pugui sorgir. Aprendràs a reconèixer una situació de risc, planificar les possibles solucions i posar remei abans que esclati la crisi.

No et deixis arrossegar mar endins i puja a la cresta de l’onada! La prevenció és l’única taula que et mantindrà a la superfície.

Participants i patrocinadors: