Grup d’assessors de l’ACEDE

El grup d’assessors de l’ACEDE està format per un seguit de professionals que ofereixen els següents serveis de consultoria:

  • Fiscalitat i finances

  • Comunicació i Marketing

  • Dret penal i dret civil

  • Patents i marques

  • Mediació i gestió de conflictes

  • Assegurances

  • Protecció de dades

CONEIX ELS NOSTRES ASSESSORS

Un equip format per professionals amb llarga experiència en els seus sectors

XAVIER MALVEHY
XAVIER MALVEHYAgent financer
Planificació financera familiar i de l’empresa familiar.
Donant suport als empresaris/es, en tant persones físiques que tenen una família, per preparar un PLA FINANCER a mida de les seves necessitats. Sincronitzant els seus objectius vitals amb els financers, que és l’única manera d’assolir els objectius de manera segura.

Per l’empresa, es dóna suport per assolir la independència financera amb una estratègia i una metodologia pròpies i amb resultats demostrables.

ARMAND CORRALES
ARMAND CORRALESAssessor d'empreses del sector turístic
Serveis personalitzats d’assessoria comptable-fiscal, laboral i financera.
Especialitzats en el sector turístic (agències de viatges) amb experiència en el sector de 25 anys (constitució de societats, tramitació IATA).
LLUIS SALARICH
LLUIS SALARICHCorredor d'Assegurances
Corredoria independent de quarta generació, amb diferents oficines arreu d’Espanya i dedicada exclusivament a la mediació d’assegurances de tot tipus, des de la contractació a l’assessorament i tramitació de sinistres.
Amb un tracte directe, personal i proper, cerquem les millors solucions pels nostres assegurats.
ALEJANDRO JOVER
ALEJANDRO JOVERAdvocat laboralista
Bufet d’advocats especialitzat en dret laboral i amb una àmplia experiència en l’assessorament d’empreses i en la seva defensa davant el Jutjat del Social.
Ofereix un servei de qualitat, personalitzat i orientat al client, a través d’advocats laboralistes de reconegut prestigi i amb una dilatada experiència professional a l’àmbit del dret laboral.

La seva fiabilitat professional li ha portat a col•laborar amb entitats tan importants com la Cambra de Comerç de Barcelona.

Luz Castillo i Quim Coch
Luz Castillo i Quim CochSocis de Med3c, medidadors
Med3C ofereix un ventall de serveis perquè en un únic lloc es trobin totes les respostes a les seves necessitats. Per això, integrem les diferents disciplines del nostre equip en els principis de la Cultura de Mediació per oferir un servei integral especialitzat. L’enfocament del equip de Med3C és el d’actuar directament sobre el problema, fent partícips directes en la recerca de solucions als propis interessats, siguin persones, empreses o institucions.
La Mediació és la manera més eficaç per a aconseguir-ho: és més ràpida, amb menys costos que el sistema judicial i s’adapta a les necessitats de cada cas per la seva gran flexibilitat.

La seva fiabilitat professional li ha portat a col•laborar amb entitats tan importants com la Cambra de Comerç de Barcelona.

Genís Boadella
Genís BoadellaAdvocat
Bufet d’advocats/des format per un equip de diferents professionals amb especialització en les branques de dret civil, mercantil i laboral.
La prioritat del despatx, a part de l’evident i necessària defensa judicial o extrajudicialment dels drets i interessos del client, se centra a oferir una atenció molt personalitzada i de qualitat amb el client; procurant, en tot cas, acompanyar-lo en l’assessorament jurídic i la presa de decisions.
Josep Cid
Josep CidEconomista
Serveis Professionals d’impostos i comptables.
Disseny i implementació d’estratègies i planificacions fiscals a la mida de cada client, assessories continuades sobre fiscalitat d’operacions immobiliàries i assessoria de defensa en inspeccions i procediments tributaris, tribunals i liquidacions d’herències.

Experts en resolucions de crisis empresarials, transmissions d’empreses, compravenda d’empreses, auditories fiscals i Due Diligence, entre altres assessories d’àmbit internacional i nacional.

Sonia Hernandez i David Cirera
Sonia Hernandez i David CireraEsari abogados
Sonia Hernández i David Cirera són els fundadors d’ESARI ABOGADOS, un despatx d’advocats fundat l’any 2016 que pretén oferir solucions d’assessoria jurídica als seus clients de forma moderna, propera i honesta. Trenquen amb la idea clàssica que puguis tenir de l’advocacia.
ESARI ABOGADOS neix del seu convenciment de l’advocacia com un servei on la confiança i l’honestedat són la base per oferir una assessoria jurídica de qualitat. Aporten solucions mitjançant un assessorament legal clar i personalitzat a les circumstàncies del client.

Experts en resolucions de crisis empresarials, transmissions d’empreses, compravenda d’empreses, auditories fiscals i Due Diligence, entre altres assessories d’àmbit internacional i nacional.

Joan Carles Colet
Joan Carles ColetCoach co Actiu.
Treballa a Jet Global com a General Manager per a Espanya i Portugal. A més de la seva feina, la seva família i les activitats a la natura, la seva altra gran passió és ajudar a que les persones es transformin utilitzant el Coaching Co-Actiu. Sempre ha treballat en l’àmbit de vendes, màrqueting i la direcció d’equips. La seva evolució li ha permès treballar en el mentoring i en la consultoria de negocis amb els seus clients, partners del món IT i Microsoft.
Coneix bé els reptes i dificultats amb què treballen els executius i els empresaris, i vol compartir els canvis que el Coaching Co-Actiu li ha proporcionat.
Jose Luis Llusia
Jose Luis LlusiaCoach empresarial
Especialitzats en:
Coaching empresarial.
Revisions limitades d’estats financers.
Auditories voluntàries.
Due Diligence de compra.
Valoracions d’empreses.
Assessorament econòmic-financer.
Assessorament en compravenda d’empreses.
Cerques d’inversió i finançament para empreses.
Ignacio M. Barroso
Ignacio M. BarrosoAbogado especialista en Patentes y Marcas, Propiedad Intelectual y Competencia Desleal.
BARROSO|HERNÁNDEZ es un despacho profesional fundado en 1988 que está especializado en propiedad industrial (patentes y marcas) y derecho de la competencia; propiedad intelectual y derechos de autor y de imagen, así como derecho de las nuevas tecnologías y de Internet.
Ofrece los servicios profesionales propios de un bufete jurídico, con el asesoramiento jurídico y actuaciones judiciales y administrativas en toda clase de juzgados y jurisdicciones civiles, penales y administrativas; y lleva a cabo, además, la gestión y registro de patentes y marcas en todo el mundo, así como consultoría estratégica para la protección de la investigación, desarrollo e innovación, así como del diseño, distintividad empresarial y creación intelectual.
Agustín Serrano
Agustín SerranoSoci-fundador de Directius a Temps Parcial (gerència i direcció financera)
Després de 30 anys treballant en diferents multinacionals i llocs de responsabilitat, els 10 darrers com a subdirector general i director financer d’una companyia alemanya, el diferencia la seva capacitat de visionar les estratègies necessàries per fer créixer les pimes sota el prisma de l’optimització de processos, la recerca de la seva sostenibilitat econòmica i l’orientació de la seva oferta amb productes i/o serveis inclusius, reforçada amb una organització dels RRHH basada en la delegació de funcions i responsabilitats, i en la formació a l’empresari, que el permeti arribar a dominar les eines de gestió empresarial.
Tanmateix disposa d’experiència en activitats diverses com la direcció de projectes per als canals Contract i Horeca, i el lideratge estratègic en sectors tan diversos com el sanejament, l’agrícola, les clíniques odontològiques i les òptiques.

Format com graduat en Empresarials, postgrau en Programa en Direcció General i Màster en Dret Fiscal i Tributari, complementa el seu coneixement amb la formació i experiència en comerç internacional, i el seu ampli coneixement i estretes relacions amb el mercat vietnamita, en especial del sector agroalimentari.

Albert Torras
Albert TorrasExpert en comunicació, escriptor i periodista
Escriptor i periodista en la cultura popular i tradicional, va ser finalista del Premi Francesc Candel del 2008, i ha estat un dels impulsors de la recuperació dels Jocs Florals a diferents barris de Barcelona. Paral•lelament ha estudiat la relació entre Catalunya i Mèxic a través de l’Associació Cultural Mexicano-Catalana, de la que n’és vicepresident. Ha format part del Consell de la Persona Consumidora de Catalunya com a vocal.
És cap de comunicació de l’eix comercial Creu Coberta, director adjunt del BCN City Ballet, i vocal de l’Associació de Catalanistes de l’Amèrica Llatina, ACAL.
Marta Zaragoza
Marta Zaragoza Economista i emprenedora, el seu àmbit de treball és la direcció estratègica i la gestió i millora de les competències professionals, emprenedores i directives en tot el cicle de vida d’un projecte o organització.
Al llarg de la seva trajectòria de vida ha desenvolupat la seva activitat professional com a directora, assessora, formadora, conferenciant i investigadora, en l’àmbit de l’emprenedoria, l’empresa i l’estratègia territorial, tant en l’àmbit públic com privat a nivell nacional i internacional. En l’àmbit docent, ha estat professora durant més d’una dècada a la Universitat de Barcelona, la Universitat Rovira i Virgili i la UOC en l’àmbit de l’emprenedoria, la direcció d’empreses i la gestió de l’equip humà.
Actualment, és fundadora i directora de Cresàlida, una organització que té com a missió treballar perquè les organitzacions tinguin una vida equilibrada i sostenible a través d’una direcció estratègica en clau de competències. Principalment, ofereix serveis i accions orientades a acompanyar a les persones empresàries i directives en el procés de formulació estratègica, d’organització de l’activitat i de la gestió de l’equip humà; Tot aquest treball es fonamenta amb una metodologia pròpia capaç d’alinear aquests tres àmbits que són clau per a l’assoliment de la missió de qualsevol tipus d’empresa o organització.

PRIMERA CONSULTA GRATUÏTA PER ASSOCIATS

NO PERDIS L’OPORTUNITAT! SI ETS ASSOCIAT A L’ACEDE POTS SOL·LICITAR UNA CONSULTORIA GRATUÏTA UN DELS NOSTRES ASSESSORS. SOL·LICITA-LA!

DESCOBREIX ELS WEBINARS DELS NOSTRES ASSESSORS

En aquesta secció podràs visualitzar totes les càpsules de coneixement impartides pels nostres assessors. En aquests mini vídeos hi trobaràs consells sobre diferents temàtiques que de ben segur t’ajudaran en la teva empresa.