Networking empresarial

Desenvolupa la teva xarxa de contactes  i incrementa les teves probabilitats de negoci

El pròxim 18 de desembre a les 10 h del matí tindrà lloc el primer networking empresarial organitzat pel Cercle Sabadellès en col·laboració amb l’ACEDE.

Aquest networking empresarial es farà de forma virtual i està planejat perquè puguis intervenir, relacionar-te i compartir coneixements amb altres empresaris, potencials clients, proveïdors o col·laboradors.

El programa del Networking Empresarial serà:

10:00 h Benvinguda per part de Sr. Jordi Andreu, president del Cercle Sabadellès i del Sr. Paco Camarasa, secretari general de l’ACEDE. Explicació del funcionament de l’acte.

10:10 h Emissió del curtmetratge “El corredor” (Premi Gaudí 2015) dirigit per José Luis Montesinos i interpretat pels actors Miguel Ángel Jenner i Lluís Altés. Producció: Arturo Méndiz i Jose María Torres.

El Corredor narra la trobada fortuïta entre un empresari que l’ha perdut tot i un dels seus antics treballadors, a qui va acomiadar cinc anys abans. Es tracta d’una metàfora del món laboral en temps de crisi i d’un reflex impressionant de l’actualitat que estem vivint.

10:25 h Ponència del Sr Jose María Torres, president de Numintec, que versarà sobre la llei de la segona oportunitat.

10:40 h Càpsules d’assessorament. Estaran dividides en tres sales amb tres temàtiques ben diferenciades amb la intenció de donar suport, resoldre dubtes i assessorar sobre les qüestions sorgides en el desenvolupament de la càpsula. Es realitzarà d’una manera lúdica, distesa i didàctica per tal d’aconseguir un espai de comunicació harmònic.

Càpsula 1: Conflicte en l’empresa: inconvenient o oportunitat? Amb Luz Castillo i Quim Coch.

Càpsula 2: Comunicacions empresarials en l’era Post Covid 19. Repensem valors atrevim-nos a la tecnologia, siguem creatius. Amb Albert Torras (Expert en comunicació).

Càpsula 3: L’empresa després de la Covid 19. Amb José Luís Llusià i Sònia Hernández.

11:15 h Networking, a cadascuna de les sales, amb la presència de diferents empresaris amb el que poder relacionar-se i interactuar.

11:00 h Fi de la jornada

Per facilitar el bon desenvolupament del Networking Empresarial hi ha un aforament limitat. Reserva la teva plaça ja!

Data

18 des. 2020
Expired!

Hora

10:00 - 12:00

Més info

Read More
Categoria

Organitzador

ACEDE
Telèfon
93 452 55 83
Email
info@acedecatalunya.org
Lloc web
http://acedecatalunya.org/acede/

Altres Organitzadors

Cercle Sabadellès 1856
Telèfon
93 721 51 54
Email
cercle1856@cerclesabadelles.cat
Lloc web
https://www.cerclesabadelles.cat/ca
Read More
Go to Top