Negociació en temps difícils 

Dimecres 10 de març a les 18:00 h

 

Benvolguts/udes

 

Volem agrair-vos la vostra participació i les vostres aportacions al webinar ‘Comunicar eficientment en temps de crisi per generar vendes a mig termini’, que es va desenvolupar el dimecres passat, dia 17, i que va anar a càrrec de Josep Salvat, assessor de màrqueting corporatiu per a empreses i organitzacions, i director de l’àrea de RRPP d’Einstein & Monroe. Esperem que els plantejaments i reflexions d’aquesta sessió us ajudin a implementar bona part dels intangibles que creen notorietat, reputació i, en conseqüència, més vendes a mig termini.

 

Einstein&Monroe és una agència de serveis globals en els camps del màrqueting i la comunicació, amb una sòlida experiència, i que ara mateix centra la seva activitat en el màrqueting digital i, dins d’aquest, en les xarxes socials, així com en les RR PP i la creació de continguts. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres si teniu cap dubte o inquietud al voltant de la comunicació de la vostra empresa. Podem ajudar-vos.

 

Us convidem a participar en el proper webinar d’Einstein&Monroe que, sota el títol ‘Negociació en temps difícils’, es durà a terme el proper 10 de març. Recordeu que el cicle es compon de quatre webinars en total. El altres dos seran ‘Emprendre en plena pandèmia’ (31 de març) i ‘Eines i recursos per vendre més!’ (14 d’abril).

 

Us hi esperem!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Data

10 març 2021
Expired!

Hora

18:00 - 19:00

Més info

Inscriu-te aquí
Categoria

Organitzador

ACEDE
Telèfon
93 452 55 83
Email
info@acedecatalunya.org
Lloc web
http://acedecatalunya.org/acede/
Inscriu-te aquí
Go to Top