27/04/2022

La Federació Espanyola d’Associacions d’Habitatges i Apartaments Turístics (FEVITUR) representada per la seva directora, Patricia Valenzuela, ha entrat a formar part de la Junta Directiva de l’Associació Catalana d’Executius/ves, Directius/ves i Empresaris/ies ( ACEDE) aquest mes d’abril, amb l’objectiu de representar els interessos del sector del lloguer vacacional, apropant les problemàtiques i propostes del sector a l’administració pública. 

La Federació Espanyola d’Associacions d’Habitatges i Apartaments Turístics (FEVITUR) es va constituir el setembre del 2013 amb la voluntat d’articular el sector al voltant d’uns objectius comuns i servir d’interlocutor davant de les administracions i d’altres institucions públiques i privades. Format per 22 associacions d’habitatges i apartaments turístics, FEVITUR aglutina més de 185.000 apartaments i habitatges d’ús turístic, que generen cada any un volum de negoci de 9.000 milions d’euros i uns 15.600 llocs de treball directes, i 36.000 més indirectes, a tota Espanya. Des de FEVITUR es treballa per consolidar el lloguer dels habitatges i els apartaments turístics, millorar la qualitat dels serveis d’aquesta activitat i garantir-ne la integració i la coordinació amb la resta del sector turístic i els poders públics.

Amb la seva incorporació l’ACEDE segueix avançant cap a la igualtat de gènere en el món empresarial amb l’objectiu de ser reflex de la societat actual on el lideratge femení és cada cop més present.

Desitgem que aquesta col·laboració que tot just iniciem, sigui molt positiva per ambdues entitats.

Patricia Valenzuela i Paco Camarasa tancant l’acord d’adhesió a les oficines de l’ACEDE.