Barcelona, 07 de desembre de 2020. Durant la jornada del divendres dia 4 de desembre,  el president del Cercle Sabadellès, Jordi Andreu Folch, i el secretari general de l’ACEDE, Paco Camarasa, van signar un acord de col·laboració que uneix ambdues organitzacions en el propòsit de fomentar i desenvolupar els objectius definits en el projecte MILE.

El Cercle Sabadellès 1856 és una entitat dedicada a l’activitat esportiva i social amb l’objectiu de fomentar i desenvolupar la pràctica de l’esport. Un dels seus objectius és orientar i centrar l’atenció de les seves activitats, principalment, en la família. Per aquesta raó, realitzen un ventall molt heterogeni d’activitats socials i esportives, en el transcurs de l’any, per tal que els seus associats participin i s’integrin dins de la gran família del Cercle. En són un bon exemple els Campionats Socials, la Diada del Soci, la Revetlla d’estiu o les activitats programades durant l’època nadalenca.

De manera paral·lela, el Cercle Sabadellès 1856, coordinat a través del seu projecte anomenat Cercle Solidari, persegueix l’objectiu de col·laborar activament amb projectes, entitats o empreses que generin un impacte positiu en col·lectius i individus en situació de risc exclusió.  En consonància, i fidel amb els seus principis de caràcter social, el Cercle Sabadellès 1856, com a club declarat d’utilitat pública, respon de manera responsable a l’hora de contribuir a la integració i la millora dels col·lectius més desfavorits de la societat. Per aquesta raó s’integra, a partir d’ara, al projecte MILE. Un programa que exposa i implementa les bases per a desenvolupar un model d’incorporació de persones extracomunitàries al mercat europeu amb la qual cosa poder afavorir la inserció d’individus en situació de risc d’exclusió, amb especial èmfasi i interès en persones refugiades, dones i joves.

Des de l’ACEDE ens congratulem per l’acord signat amb Cercle Sabadellès 1856 i convidem a altres organitzacions i empreses a unir-se al projecte MILE. Per obtenir una informació més àmplia i detallada recomanem la visita del seu lloc web: https://projectmile.eu/