Barcelona, 03 de desembre de 2020. En el dia d’ahir Josep Lluís Llusià, soci director general de Coach Consulting, i Paco Camarasa, secretari general de l’ACEDE van signar l’acord de col·laboració que uneix ambdues organitzacions en el propòsit de fomentar i desenvolupar els objectius definits en el projecte MILE.

Coach Consulting, és una empresa d’assessoria empresarial que vincula els seus clients amb l’excel·lent xarxa de contactes/inversors que administren, per tal d’accelerar de forma fiable els processos d’inversió o de compra/venda entre les parts.

Pel que fa a l’àmbit empresarial i professional, Coach Consulting s’ha marcat com a objectiu esdevenir com una de les assessories de referència per a empreses de tot Espanya, a l’hora de resoldre les seves necessitats d’inversió, desinversió, finançament i gestió en general amb l’aportació de valor afegit amb solucions orientades als seus interessos de negoci.

Amb la ratificació d’aquesta aliança, el Coach Consulting reafirma també el seu gran compromís envers programes innovadors que fan possible la inclusió social i laboral. Així doncs, formarà part del projecte MILE i es convertirà en una de les empreses que implementaran el model d’integració per a ciutadans extracomunitaris en el mercat laboral europeu. Convé ressaltar que el projecte MILE és finançat pel Fons d’Asil, Migració i Integració de la Unió Europea, té una durada de trenta mesos i té com a missió primordial afavorir la inserció laboral de 520 persones, amb especial atenció a persones refugiades, dones i joves.

Des de l’ACEDE ens congratulem per l’acord signat amb Coach Consulting i convidem a altres organitzacions i empreses a unir-se al projecte MILE. Per obtenir una informació més àmplia i detallada recomanem la visita del seu lloc web: https://projectmile.eu/