Barcelona, 10 de novembre de 2020. El pròxim dia 19 de novembre, a les 18:00 h, Marta Pascal, Secretària General del Partit Nacionalista de Catalunya, i Pep Garcia, coordinador de l’àrea d’economia i empresa del partit i membre de la junta directiva de l’ACEDE, presentaran les propostes econòmiques i socials que el nou partit català anuncia en el seu programa electoral.

El Partit Nacionalista de Catalunya (PNC) neix amb la voluntat de defugir de l’enfrontament entre els diferents actors de la política catalana i vol ser un element aglutinador de diferents perspectives del catalanisme sota el denominador comú de l’enfortiment de les institucions catalanes. 

Algunes de les propostes que PNC manifesta, en l’àmbit econòmic i social, són:

  • La implementació d’un sistema fiscal que incentivi l’activitat econòmica i fomenti, tant la inversió com la confiança empresarial. 
  • L’impuls de la competitivitat de la nostra economia, la creació d’empreses i la fortalesa del teixit empresarial, format majoritàriament per pimes i autònoms. 
  • El progrés econòmic per assegurar el progrés social, la inversió en infància i joventut com a garantia de futur. 
  • La defensa de la col·laboració publicoprivada. 
  • Implementar una Catalunya digital, innovadora i tecnològica, que torni a ser un dels motors econòmics del sud d’Europa. 
  • Un model econòmic basat en el coneixement i el talent, que es recolzi en un model industrial robust, avançat, fonamentat a la indústria 4.0 i que tingui en compte el reequilibri territorial. L’aposta per la sostenibilitat i l’economia circular com a proposta de creixement econòmic i social. 
  • El catalanisme com a model de construcció de consensos en la nostra ciutadania. 
  • La defensa del dret a decidir i l’acord polític.

L’acte de presentació s’efectuarà íntegrament en un entorn virtual i es podrà seguir per la plataforma Zoom el dia 19 de novembre a les 18:00 h.

Si esteu interessats a assistir, podeu reservar la vostra plaça en aquest formulari d’inscripció.