REBUILD (29 de setembre – 1 d’octubre | Barcelona – CCIB) és l’esdeveniment boutique d’innovació per transformar i impulsar l’edificació a través de la industrialització, la digitalització, la sostenibilitat dels nous materials i el disseny.

Descobreix en el showroom exclusiu les últimes innovacions, solucions i materials per l’edificació amb empreses líders com Aedas Homes, Grupo AvintiaBaxiSimonGrohe, Soler & Palau, Neinor Homes, EgoinFinsaSaintGobain, Jacob DelafonStrugal, Aldes, KLHSiberThermochipZennio i més de 160 marques.

Juntament amb Congreso Nacional d’Arquitectura Avanzada y Construcción 4.0, el fòrum de coneixement i tendències més gran, amb un programa únic de conferències. Més de 280 experts presentaran els projectes més disruptius i casos d’èxit per a cada segment del sector (habitatge, hotel, retail, oficina, sociosanitari i institucional) i amb una agenda pròpia per a cada perfil professional (promotor, constructor, arquitecte, aparellador, enginyer, instal·lador, dissenyador d’interiors)

A més, altres activitats com el Talent MarketplaceConstructionTech Startup Forum, Fòrum de Construcció de Fusta, Fòrum de l’Instal·lador, Summit de Directors de Compres, BIM SummitSummit d’Enginyers, CEOs Leadership Summit i els Advanced Architecture Awards, fan de REBUILD una plataforma única de negocis i networking al nivell més elevat.

REBUILD marcarà el full de ruta del futur de l’edificació i és, sense cap dubte, una cita ineludible pels professionals que volen impulsar la seva activitat al nivell més alt de competitivitat i innovació i dur els seus projectes d’edificació a una nova dimensió.

Gràcies a l’acord de col·laboració entre ACEDE i REBUILD 2020, ens plau poder oferir a tots els nostres associats una invitació BUSSINES PASS perquè no et perdis la gran cita de 2020 per l’edificació.

Per tant, si ets associat a l’ACEDE pots enviar un correu a comunicacio@acedecatalunya.org sol·licitat el codi de descompte del 50% en el preu d’entrada al congrés i t’enviarem tota la informació d’accés.