Xavier Malvehy, agent financer i associat de l’Acede comparteix a través d’aquest vídeo una classe virtual gratuïta sobre com realitzar una planificació financera de l’empresa.

Ens fa una càpsula de coneixement molt didàctica a través d’uns gràfics, on ens explica la importància d’haver realitzat una bona planificació financera de l’empresa en temps de crisi a llarg termini conduint a l’empresa a una independència financera.

El Xavier ens dóna els instruments per fer que l’empresa tingui solvència, mirant el balanç d’aquesta i constituint l’anomenat fons de maniobra suficient passant d’un fons de maniobra negatiu a un fons de maniobra positiu.
També ens parla de com construir aquest fons depenen de cada cas i de cada objectiu.

A continuació, podreu accedir a l’entrevista a través de l’enllaç: