Continuem amb “Donem veu al confinament”, la iniciativa on els nostres associats comparteixen la seva opinió sobre els temes que afecten o que poden afectar a les empreses a causa del coronavirus.

En aquesta ocasió és el torn de Pep Garcia, CEO de Maxchief Europe i membre de la Junta Directiva d’ACEDE. Albert Torras s’encarrega de realitzar l’entrevista.

El Pep Garcia és també mentor i inversor en dos start-ups i ens explica el que estan realitzant a través d’elles, com el desenvolupament d’una impressora 3D per crear respiradors o donant suport a les escoles per introduir l’assignatura de tecnologia, organitzant-se de tal manera per poder adaptar-se a les necessitats dels sanitaris.

El sistema empresarial s’ha vist modificat a causa de la tecnologia, i el Pep ens explica que una start-up serveix no tan sols per crear un producte, sinó que afavoreix l’economia col·laborativa, i que arran de la COVID-19, la introducció de la tecnologia que anteriorment era una opció, esdevindrà una necessitat en els models de negoci.

No us perdeu l’entrevista completa en el següent enllaç per tal d’entendre una mica més la situació actual en el món empresarial.