L’ACEDE – Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris, amb una gran representació del sector de serveis especialitzats a la comunitat, celebra la decisió de l’Ajuntament de Barcelona i altres ajuntaments de SUSPENDRE I AJORNAR EL PAGAMENT DE TRIBUTS MUNICIPALS DAVANT L’ESTAT D’ALARMA PEL COVID-19.

 

Acompanyem l’enllaç de la nota de premsa de l’ajuntament de Barcelona.

Concretament la mesura que més afecta les empreses proveïdores de serveis és la següent:

L’Ajuntament elaborarà un decret per a garantir la continuïtat de tots els contractes públics, Seguint l’objectiu de garantir la liquiditat a totes les empreses proveïdores de serveis a l’Ajuntament de Barcelona i amb la prioritat de mantenir els llocs de treball, l’Ajuntament elaborarà un decret per a garantir la continuïtat de tots els contractes públics i a la vegada garantir la compensació d’aquells que no es puguin prestar a condició que hi hagi manteniment de l’ocupació ni regulacions no acordades. En aquest sentit l’Ajuntament dóna un missatge de tranquil·litat a totes les empreses proveïdores i a la vegada fixi com a prioritat el manteniment de l’ocupació.

 

Joan Vilar Carreras
President d’ACEDE