Aquest 6 de febrer de 2020, l’ACEDE (Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris) ha firmat un conveni de col·laboració amb el Cercle Sabadellès 1856.

Aquest conveni s’ha signat gràcies a la vinculació de Josep Lluis Llusia, membre del Grup d’assessors d’Acede i vicepresident econòmic del Cercle Sabadellès 1856.

Aquest dijous, el secretari general de l’ACEDEPaco Camarasa ha visitat les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856, on s’ha signat i fet oficial un conveni de col·laboració amb el Sr. Jordi Andreu Folch, president del Cercle.

Amb més de 160 anys d’història el Cercle Sabadellès 1856 es va formar com una entitat cultural i recreativa de la ciutat de Sabadell. L’any 1969 va incorporar una vessant esportiva per complementar les seves activitats socials i culturals. En l’actualitat, el club disposa de 20 pistes de tenis, 10 pistes de pàdel, 2 camps de futbol 7 de gespa artificial, pista poliesportiva, 1 pista d’esquaix, 2 pistes de petanca, piscina exterior, piscina coberta, sala de fitness, sala de cycling, 3 sales d’activitats dirigides, restaurant, entre altres serveis. A més, disposa d’escoles de futbol, tenis, pàdel, natació i dansa.

Avui dia, el club dóna servei a més de 4.500 socis, la gran majoria dels quals són directius i empresaris. És per això que ambdues entitats volen col·laborar conjuntament per poder oferir nous serveis de qualitat, entre els quals s’hi inclouran jornades, actes, i tota mena d’activitats dirigides als empresaris i vinculades amb la vessant més esportiva, sempre buscant desenvolupar iniciatives de col·laboració en matèria de promoció i millora de l’esperit emprenedor.

Des de l’ACEDE pensem que aquesta col·laboració serà molt profitosa per ambdues parts i esperem que sigui l’inici d’una gran relació empresarial.