Mataró. Aquest dimecres 26 de novembreMedicare System s’ha reunit amb l’ACEDE (Associació Catalana, d’Executius, Directius i Empresaris) per firmar un acord de col·laboració. Així doncs, a partir d’aquest desembre Medicare System s’incorporà a la nostra associació en qualitat de soci col·laborador.

En l’acte van assistir-hi; el President i el Secretari General de l’ACEDE, Joan Vilar i Paco Camarasa i el Gerent, Manel Montero, el Responsable de Màrqueting, Sergio Prado i el Tècnic especialista, Lluís Martín de Medicare System.

Medicare System inicia la seva activitat comercial el 1994 com empresa fabricant de productes per la salut amb tecnologia i knowhow propis. Des dels seus inicis ha dedicat tots els esforços al desenvolupament de nous productes destinats als sectors hospitalaris, geriàtrics, ortopèdics, farmàcia, botigues d’ajudes tècniques i cures a la llar per a persones dependents.

En Medicare System són especialistes en la fabricació de dispositius amb base tèxtil per la transferència, mobilització, higiene i seguretat de persones assistides i els seus cuidadors, tant en institucions com en la llar, exportant els seus productes des de fa 20 anys a més de 60 països de tot el món.