Ahir, 13 de novembre de 2019 va tenir lloc la 3ra Jornada Empreses per l’Ocupació al Cèntric Espai Cultural de l’Ajuntament del Prat on és va fer un reconeixement a la Cooperativa Agrícola del Prat amb la qual col·laborem des de l’ACEDE.

 

La jornada és va organitzar amb l’objectiu de posar en valor la col·laboració entre el teixit empresarial i l’Àrea de Desenvolupament Econòmic per tal de fomentar la creació de llocs de treball i per repercutir de forma positiva en la millora de l’ocupació de les persones de la ciutat. A més, els assistents a la jornada van gaudir de la conferencia THINK TANK: Genera l’efecte WOW a càrrec d’Òscar García d’Atlas Sport Consulting.

A l’ACEDE creiem en el potencial que poden aportar els professionals sèniors a l’empresa. Per això, col·laborem amb la cooperativa del Prat potenciant la jubilació activa com un valor real cap a l’empresa i la societat.

És per això, que en aquest projecte contem amb la col·laboració de Jordi Juan Alloza, ex assessor estratègic de grans empreses, com assessor per part de l’ACEDE. La seva experiència i professionalitat posen en valor el projecte i el fan possible.

En la Jornada es feia entrega d’un reconeixement a aquelles companyies que han dut  a terme diversos projectes amb l’àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament del Prat. Enguany són casi 300 les empreses que col·laboren en diversos programes que fomenten l’ocupació.

El reconeixement atorgat a la Cooperativa Agrícola del Prat va ser per part de Marta Mayordomo Descalzo, Tinenta d’alcalde de Desenvolupament Econòmic i el van recollir Agustín Serrano, Gerent de la Cooperativa Agrícola del Prat, Paco Camarasa, Secretari General de l’ACEDE i Jordi Juan Alloza, assessor col·laborador de l’ACEDE.