José María Torres, president executiu del Grup Numintec ha fet oficial la seva incorporació a la Junta Directiva de l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris (ACEDE)

Aquest mes de setembre, el secretari general de l’ACEDE, Paco Camarasa ha visitat les instal·lacions del grup Numintec on s’ha  signat i fet oficial un conveni de col·laboració amb el seu president executiu, José María Torres que s’incorpora com a membre de la Junta Directiva de l’ACEDE.

El grup Numintec, amb seus a Espanya, Portugal i Colòmbia, està format per un equip de més de 100 professionals, i treballa amb l’administració pública, grans empreses i pimes per anticipar els reptes de la intel·ligència del negoci aplicats a millorar l’experiència del client i la seva eficiència operativa amb solucions de telecomunicacions al cloud.

És pioner en telefonia al núvol i solucions de contacte amb el client. Des de 2002, el nostre compromís amb la I+D+I ens ha dut a proporcionar una de les millors solucions del mercat. Conceptes com el núvol, les xarxes socials, el big data, la intel·ligència artificial, l’anàlisis de sensacions i la biometria de veu són inherents al nostre servei. L’objectiu es ajudar als clients a ser més eficients en la gestió de les seves comunicacions amb solucions basades en el núvol i de pagament per ús, que eliminen les despeses generals estructurals i ofereixen la flexibilitat necessària per adaptar-se ràpidament a qualsevol situació que pugui sorgir. Actualment, disposa d’una cartera de més de 3500 clients en tot el món.