L’ajuntament de Sant Andreu de la Barca i l’ajuntament de Gavà, conjuntament amb Fundació Futur, l’Ateneu corporatiu del Baix Llobregat, Acción contra l’Hambre, ACEDE i + eficiència social, han impulsat un projecte que pretén ajudar als i les joves emprenedors/es que apostin per l’economia social.

Aquest 20 de juny, Pep Garcia, membre de la Junta Directiva de l’ACEDE (Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris) va impartir una Masterclass de màrqueting als assistents; joves emprenedors/es socials que estan en procés de creació d’una cooperativa o associació d’economia social.

El nostre membre de la Junta Directiva, els va formar en el desenvolupament correcte d’un pla de màrqueting i en farà un seguiment posterior mitjançant diferents tutories personalitzades per cada projecte.