L’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris (ACEDE) ha signat un conveni de col•laboració amb Nebext, organitzadors responsables dels esdeveniments Advanced Factories i Rebuild.

D’acord amb el conveni, totes les persones associades a l’ACEDE disposaran d’un 50% de descompte en les entrades Business y Premium Vip. A més, s’obsequiarà a l’associació amb 5 Business Pass per als membres de la Junta Directiva de l’ACEDE.

Advanced Factories (AF), es el major esdeveniment anual sobre innovació industrial que reuneix als professionals del sector que volen conèixer les novetats en automatització industrial, Màquina-eina, Robòtica junt amb les tecnologies que emergeixen en la indústria 4.0. AF 2018 tindrà lloc del 13 al 15 de març de 2018 a Barcelona. A més, AF 2018 concentra el major congrés europeu sobre innovació industrial, el Industry 4.0 Congress, en el que experts internacional donen les claus per a implementar mous models de negoci i profunditzar en les tendències tecnològiques de la Indústria Avançada.

AF2018_logo-sinfondo

Rebuild es l’esdeveniment professional de la innovació per al sector de la construcció, reforma, rehabilitació i eficiència energètica de vivendes i edificis que se celebra del 26 al 28 de setembre a CCIB de Barcelona. Una plataforma única en la que més de 9.000 persones del món empresarial i professionals identifiquen els últims productes, materials, solucions i serveis. A més, Reuild acull el Congress Nacional d’Arquitectura 4.0 i Construcció Avançada. Un espai on descobrir les últimes tecnologies emergents i els sistemes constructius més innovadors.

Desirée Gómez
Area de Comunicació