Aquest 20 de novembre el president, secretari general i delegat del maresme de l’ACEDE, Joan Vilar, Paco Camarasa i Lluís Sala, s’han reunit amb el president i el vicepresident de la SecotBCN, Francesc Turró i Andreu Pujades, per signar un conveni de col·laboració  per donar suport a emprenedors i empresaris.

Aquest 20 de novembre el president i Vicepresident de la SecotBCN, Francesc Turró i Andreu Pujades han visitat la seu de l’ACEDE per reunir-se amb el president, secretari general i delegat del maresme de l’ACEDE, Joan Vilar, Paco Camarasa i Lluís Sala, per fer oficial la col·laboració entre ambdues entitats mitjançant un conveni que té per objectiu ajudar a emprenedors i empresaris a mantenir i fer créixer el seu negoci a través  de l’assessorament i el suport de persones expertes en direcció d’empresa.

Tant l’ACEDE com SecotBCN, volen posar a disposició d’emprenedors i empresaris amb dificultats, persones expertes en direcció d’empreses que per la seva experiència coneixen les dificultats d’haver d’emprendre un nou negoci i donar-li estabilitat perquè perduri en el temps.

Des de SecotBCN es descriuen com a “Sèniors Voluntaris retornant a la societat els coneixements i l’expertesa directiva assolits” donant suport a la creació i el manteniment de llocs de treball.  Entre la seva activitat principal destaca l’assessorament i formació en aspectes comercials, de gestió, d’organització i comptables.

Desirée Gómez
Àrea de comunicació