Aquest 30 d’octubre de 2017, el secretari general de l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris (ACEDE), Paco Camarasa, i el president de la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC), Josep Carné, han signat un conveni de col•laboració amb l’objectiu de fomentar i afavorir el desenvolupament de la cooperació d’ambdues entitats.

El secretari general de l’ACEDE, Paco Camarasa, ha visitat les instal•lacions de la FATEC per reunir-se amb el seu president, Josep Carné, i realitzar la signatura oficial del conveni de col•laboració entre les dues parts.

Línies de col•laboració

ACEDE i FATEC han coincidit en la necessitat d’organitzar accions de cooperació per donar suport a través de noves eines i fomentar la promoció de les persones grans dins la societat, millorant la seva qualitat de vida, a més d’impulsar l’envelliment actiu i saludable d’aquest col•lectiu.
D’altra banda, també han acordat Afavorir la difusió d’informació de caràcter general i/ o específic, a través de la pàgina web, circulars informatives i/ o la resta de suports d’informació que ambdues entitats, tenen a disposició.

FATEC és una entitat sense ànim de lucre i reconeguda d’Utilitat Pública, que agrupa les associacions de persones grans del nostre país, desenvolupant activitats i accions a favor de la promoció de les persones grans de la nostra societat.

Desirée Gómez
Àrea de Comunicació