Avui 5 d’octubre, membres del grup de turisme de l’ACEDE han visitat el Consolat del Emirats Àrabs a Barcelona per reunir-se amb el Cònsol general, Salem R. Alowais, i el responsable de negocis i comerç, Islam Gamil, per parlar sobre de possibles vies de negoci entre els dos organismes.

 

La reunió ha iniciat amb una presentació per part del consolat on han exposat la situació actual del turisme als Emirats Àrabs, el seu model de negoci i els objectius a assolir en els pròxims anys.

D’altra banda, els membres del grup de turisme de l’ACEDE han mostrat el seu interès a crear vies de col•laboració entre els dos organismes per donar més possibilitat al turisme espanyol.

Per acabar la reunió, el grup de turisme de l’ACEDE s’ha compromès a fer entrega d’un dossier amb propostes de les accions que poden portar a terme de manera conjunta per fomentar el turisme del territori en els Emirats Àrabs.

Desirée Gómez
Àrea de Comunicació