Barcelona,  2 d’octubre – L’Associació catalana d’Executius, Directius i Empresaris denunciem la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’Estat.

Des de l’ACEDE davant les repressives del govern central i les actuacions que ahir vàrem presenciar per part de les forces de seguretat de l’Estat, manifestem que llibertat d’expressió és un dret democràtic de qualsevol persona, independentment de la seva ideologia o idees polítiques.

Com a associació que representa a un gran nombre de sectors empresarials, de diverses opinions i ideologies, demanem diàleg entre els diferents actors polítics per donar veu a una societat que té la voluntat de donar la seva opinió i la necessitat de ser escoltada.

Per aquest motiu, manifestem el nostre suport a l’aturada del dia 3 d’octubre organitzada per la “Taula de la democràcia” com a mostra de rebuig i condemna davant la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’estat amb la intenció d’impedir el referèndum de l’1 d’octubre.

Com sempre, ACEDE resta a la disposició dels seus associats i associades per aclarir qualsevol tema al respecte.

Desirée Gómez
Departament de comunicació