El dia 27 de juny, el president de la Generalitat Carles Puigdemont s’ha reunit amb més d’un centenar d’empresaris per parlar d’economia i empresa a l’Hotel H10 Marina en un dinar-col•loqui organitzat per l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris

El col•loqui s’ha iniciat amb el discurs de Carles Puigdemont mostrant a Catalunya com un territori d’un “alt dinamisme empresarial on el 99% de les empreses són pimes” i ha insistit que “més d’un terç de la inversió estrangera és directa de Catalunya”. Puigdemont, ha afirmat que “ara confiem en Catalunya més que mai a la història”, en canvi, ha reconegut que cal treballar per millorar la qualitat de la feina del nostre territori.

El president de la Generalitat considera que la “indústria tradicional de Catalunya s’ha d’actualitzar explotant la nostra creativitat i talent”. També, ha subratllat la falta de vocació científica en general i el baix nombre de dones en l’àmbit tecnològic.

Durant el col•loqui, els assistents han plantejat preguntes dirigides a la fiscalitat, economia, administració pública, sanitat i la Catalunya del futur.

Desirée Gómez
Àrea de comunicació