Aquest dimecres 19 d’abril s’ha celebrat la reunió bimensual de la Junta Directiva de l’ACEDE a les instal·lacions d’una de les seves integrants, l’Àngels Miró de DEKRA, què ha presentat l’empresa a la resta dels membres de la Junta.

Els membres de la Junta Directiva de l’ACEDE s’han reunit a les instal·lacions de DEKRA per realitzar la reunió bimensual, en la qual s’ha aprovat el codi ètic, que proporciona informació sobre la conducta que han d’adoptar els membres de la Junta Directiva en aquelles activitats que actuïn com a representants de l’ACEDE.

reunió junta directiva acede 1

La Delegació de l’ACEDE al Maresme també ha estat un punt clau de la reunió, en què s’han presentat les línies d’actuació amb la finalitat de dinamitzar el teixit empresarial de la zona i oferir millors serveis als associats del territori, mitjançant l’organització de networkings i activitats que propiciïn la relació entre professionals de territori i de Barcelona.

A més,  s’han marcat dos nous projectes a desenvolupar per part de l’Associació. D’una banda, el projecte d’emprenedoria, enfocat a la defensa i desenvolupament d’accions perquè l’administració doni suport a les empreses existents en situació de risc. De l’altre, el projecte de digitalització empresarial, amb la finalitat de conscienciar a les empreses sobre la necessitat d’aquestes d’adaptar-se  al  mercat per continuar essent competitives.

En finalitzar la reunió, l’Àngels Miró ha convidat als membres de la Junta a degustar un exquisit àpat en el Restaurant La Cúpula de Barcelona.

Desirée Gómez
Àrea de comunicació