Aquest mes de març, l’Associació Empresarial d’Establiments Històrics, Emblemàtics, Singulars de l’hostaleria i Restauració (RBC) s’ha associat a l’ACEDE.

 

RBC s’incorpora aquest mes de març a l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris  (ACEDE) amb la intenció de treballar de manera conjunta les problemàtiques dels associats de RBC.

En els pròxims mesos, després d’analitzar les problemàtiques del sector,  l’ACEDE  dissenyarà un cicle de reunions exclusives per al col·lectiu de l’hostaleria amb la intenció d’apropar-los a l’administració i treballar  les qüestions principals.

ACEDE-RBC

RBC es defineix com una associació que engloba a aquells locals que pel seu emplaçament en edificis emblemàtics, en carrers i zones estratègiques o bé per la seva trajectòria històrica a través de la seva dedicació generacional en la restauració, han conformat la Història de Barcelona i de Catalunya.

Desirée Gómez
Àrea de comunicació