Aquest 3 de març l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris ha organitzat un col•loqui per als Grups sectorials de l’ACEDE de Multiserveis i Formació (GEDEFORM) amb la col•laboració especial del secretari general de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), Marc Pifarré.

Marc Pifarré ha iniciat l’acte exposant les accions que realitza l’ACM en favor dels ens locals, una entitat municipalista que engloba el 97% dels ajuntaments catalans amb l’objectiu de promocionar i defensar la cultura catalana municipal. Segons Pifarré, “l’entitat ofereix eines i serveis per facilitar la tasca diària a les institucions locals catalanes, mitjançant un ampli catàleg de serveis”.

ACM_ACEDE

Marc Piferré ha explicat els diferents serveis que ofereix l’ACM, entre ells, els serveis jurídics i de formació. També, ha realitzat un esment especial a la central de compres, que compta amb més de 900 ens locals catalans que compren algun producte o servei a l’ACM.
Els assistents a l’acte han participat en el col•loqui, on han exposat el seu punt de vista i han parlat sobre la col•laboració entre el món local i les petites i mitjanes empreses catalanes.

Desirée Gómez
Àrea de Comunicació