Aquest 21 de febrer, més de 50 empresaris s’han reunit amb Artur Mas, President del PDeCAT , en un Dinar -col•loqui organitzat per l’Associació Catalana, d’Executius, Directius i Empresaris per parlar sobre la situació actual de les empreses.

El Dinar-col•loqui ha tingut lloc a l’Hotel Evenia Rosselló amb més de 50 empresaris, on s’ha parlat de com l’economia i l’escenari polític actual afecta el teixit empresarial català. Els assistents també han mostrat el seu interès per la competitivitat de les empreses catalanes i la responsabilitat social corporativa.

Artur Mas_coloqui_ACEDE

Per acabar, Artur Mas, ha assenyalat que l’objectiu del PDeCAT és “fer de Catalunya la Dinamarca mediterrània”, creant una alta ocupació, salaris dignes i oportunitats. I ha subratllat “Ens hem de basar en una economia oberta i innovadora amb un estat del benestar sostenible i robust, i una democràcia d’alta qualitat”.

Per acabar el col•loqui, Mas ha tancat amb la frase “la política és obra de la condició humana i acumula les millors virtuts i els pitjors defectes”.

Desirée Gómez
Àrea de Comunicació