Aquest 17 de febrer, membres de l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris (ACEDE) s’han reunit al Parlament de Catalunya amb la Inés Arrimadas, Presidenta del Grup Parlamentari de Ciutadans, per parlar sobre la situació actual de les pimes.

Ines Arrimadas, Presidenta del Grup Parlamentari de Ciutadans, i els Diputats Laura Vilchez i Joan García, s’han reunit amb una trentena d’empresaris de l’associació ACEDE en un col•loqui centrat en la situació actual de les petites i mitjanes empreses catalanes, on s’han exposat les problemàtiques del col•lectiu i propostes de millora per a la consolidació de les pimes.

colloqui acede_ciutadans

Ines Arrimadas ha iniciat l’acte explicant les línies d’actuació del seu programa enfocades a les pimes. Segons Arrimadas, Ciutadans contempla una sèrie de mesures en benefici de les petites i mitjanes empreses, entre les quals està eliminar les burocràcies i agilitzat l’administració, l’elaboració d’un règim sancionador per reduir la morositat, la creació d’un nou model de formació dual i professional adaptada a la realitat empresarial, i garantir la seguretat jurídica.

Durant el col•loqui també s’han tractat altres temes com l’emprenedoria, els models de contractació, la compatibilitat entre empresa i tercer sector, l’equitat de gènere i la Responsabilitat Social Corporativa.

Desirée Gómez
Àrea de comunicació