Aquest 2017, l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris (ACEDE) ha constituït el Grup de Multiserveis per avançar en temes d’interès sectorial, com són la creació d’un codi ètic intern o la representativitat global a Catalunya.

 

El Grup de Multiserveis té el propòsit de dissenyar un codi ètic que vetlli per la bona praxi en la gestió d’empreses del sector Multiserveis, mitjançant el compliment d’uns paràmetres definits: igualtat de condicions laborals, no discriminació, respecte dels drets dels treballadors, participació en accions solidàries i el compromís de millora activa, entre d’altres. En definitiva, garantir que el sector operi d’acord a una política clarament establerta de qualitat, privacitat, mediambiental i de bones conductes.

multiserveis1
 
Les empreses impulsores del Grup Sectorial de Multiserveis de l’ACEDE -Ndavant, Optima Facility i Derichebourg- donaran entrada a altres cinc companyies per augmentar la representativitat del grup.
 
Redacció