L’ACEDE posa a disposició d’empresaris i empresàries noves categories d’associats amb la finalitat de donar suport a emprenedors i professionals amb una llarga trajectòria, oferint les eines necessàries per desenvolupar i fer créixer el seu negoci.

 
 
Noves categories d’associats

Bussiness Emprenedor

Nova categoria d’associats dirigida a emprenedors. Mitjançant aquesta categoria, l’associació actuarà com un punt d’assessorament, facilitant l’espai i les eines que permetin desenvolupar els projectes empresarials i donar suport als professionals per consolidar el seu negoci.

 Sol·licita més informació

101817254

 

Bussiness Premium

Nova categoria d’associat dirigida a empresaris consolidats. Aquesta categoria t’ofereix l’espai i l’assessorament necessari per fer créixer la teva empresa, a través de l’assessorament d’experts i una xarxa de contactes dissenyada a partir de les necessitats de l’associat i el seu negoci.

 Sol·licta més informació