Aquest 20 d’octubre s’ha celebrat el col•loqui “Programes i eines de suport a la digitalització empresarial de les pimes” amb la participació del Director SmartCAT, Daniel Marco, com a convidat especial.

L’acte, que ha tingut lloc a la seu de l’ACEDE, ha iniciat amb la intervenció de Daniel Marco, què ha exposat els programes i les eines de suport perquè les petites i mitjanes empreses es digitalitzin. Marco ha parlat sobre desenvolupament de les noves tecnologies què han permès canviar la manera de connectar-nos mitjançant Internet i diferents dispositius, fet que ha incidit de manera positiva en la transformació del món empresarial.

daniel-marco-acede-1

El Director Smartcat també ha explicat l’estratègia Smart de Catalunya basada en la mobilitat, el medi ambient, el medi rural, el turisme, la seguretat, la salut i l’ensenyament, . A més, ens ha parlat sobre el pla d’accions per l’impuls de la digitalització empresarial que contempla la recerca i innovació i les oportunitats internacionals, entre altres, i ha fet incís que “és molt important connectar-se al món”.

Per acabar, s’ha obert el col•loqui on els seus assistents han pogut mostrar les seves inquietuds i resoldre els dubtes que han sorgit durant la ponència.

Desirée Gómez
Àrea de Comunicació