La Junta Directiva de l’ACEDE ha realitzat una reunió itinerant amb l’objectiu d’incentivar el coneixement i l’apropament entre els propis membres que la formen

 
 

Aquest dijous 28 de setembre, l’ACEDE ha realitzat la reunió de la Junta Directiva a les instal•lacions d’un dels seus integrants Juan Carlos Llanos, del Grup Aliance Brother, on els membres han tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà les activitats que es desenvolupen des d’aquesta entitat.

almacen-aliance-brother

La Junta Directiva ha estat presidida per Joan Vilar, el president de l’Associació, amb el suport de Paco Camarasa, Gerent de l’ACEDE, qui ha moderat la reunió en què s’ha exposat diversos temes com el Fem País, què s’ha reconegut com un projecte global de l’ACEDE i s’ha demanat la implicació de tots els sectors.

En finalitzar la reunió, Llanos ha realitzat una visita guiada per les seves instal•lacions i ha convidat als membres de la Junta a degustar un exquisit àpat en el Restaurant Aragon on van aprofitar per conèixer la part més personal dels representants de la Junta.

El motiu d’aquest format de reunions itinerants, i arran de les noves incorporacions, és comprendre la magnitud de l’activitat empresarial de cada integrant i conèixer la part més personal dels seus membres, per reforçar la cohesió del grup.

Desirée Gómez
Àrea de comunicació