L’ACEDE ha firmat dos nous patrocinis amb SPEEDGRASS i BEHQ, que a partir d’ara passen a formar part del grup d’empreses que fan possible l’ACEDE, juntament amb SENFO, General Formació, EBD, Sala Assessors Informàtics, Associació d’Amputats Sant Jordi, ASCEN, ADEDSA, Fundació Claperós i OMNES.

06 de juliol del 2010

Speedgrass és una de les empreses líders a Espanya en la producció de gespa artificial aplicada al disseny de paisatges i a la jardineria sostenible amb un ampli catàleg de productes i serveis, que van des de la construcció de jardins i instal·lacions particulars fins al desenvolupament d’espais públics moderns i sostenibles.

Amb més de 100 professionals repartits entre la seu central del Maresme, les sis delegacions a Catalunya i les nou a la resta de l’estat, la filosofia d’Speedgrass es basa en ajudar als seus clients a millorar l’estètica dels seus entorns, estalviant aigua i minimitzant els costos de manteniment que requereix un espai amb gespa artificial.

Un dels lemes de l’empresa és “viure sempre en verd sense necessitat d’aigua”, idea que es vol transmetre a administracions públiques i a empreses privades com una via d’estalvi energètic que, a més, permet tenir instal•lacions estèticament agradables gràcies a una gespa artificial de màxima qualitat.

BEHQ (Bonet Especialistes Hidroquímiques) es dedica, des de 1990, a la fabricació de productes químics i equips per el tractament d’aigües i piscines. Disposa d’instal·lacions i laboratoris amb un equip professional i tècnic que està al capdavant en innovació i desenvolupament de nous productes. Per això pot oferir les millors solucions, amb productes d’alta qualitat i amb un preu competitiu. En els darrers anys l’empresa ha prioritzat especialment la recerca de nous mecanismes de tractament d’aigües que siguin respectuosos amb el medi ambient i alhora contribueixin a estalviar aigua.

D’altra banda, BEHQ distribueix marques líders mundials en el tractament d’aigües, maquinària, filtres i kits per la piscina, entre d’altres. Productes que es caracteritzen per la rapidesa d’acció, l’efectivitat i la facilitat d’ús, tant en l’àmbit industrial com domèstic.

Amb aquests nous patrocinis, l’ACEDE afegeix a l’entitat la representació de dos sectors empresarials i, a més, dóna un pas endavant en la seva aposta per incorporar empreses que donen un valor afegit. És el cas de Speedgrass i BEHQ, que dins de la seva estratègia recullen l’estalvi energètic com a principi i posen a l’abast d’empreses, administració i particulars productes ecofriendly. Per això, des de l’ACEDE seguirem treballant per l’impuls de projectes i accions perquè organitzacions productives i administracions tinguin més eines d’estalvi energètic.