Dinar amb l´H. Sr. Josep Huguet i Biosca: El passat dia 28 de Maig, ACEDE va realitzar un Dinar – col•loqui amb l´H. Sr. Josep Huguet i Biosca, Conseller del Departament d´Innovació, Universitats i Empresa, en motiu de la inauguració del nou cicle “La Competitivitat de la Mitjana, Petita i Micro Empresa”.

01 de juny del 2008

A aquest acte van assistir representants de les diverses associacions inscrites dintre de ACEDE interessats a conèixer de primera mà les línies del Departament. Entre els assistents es trobaven representants de ACAES, Associació Catalana d’Empreses de Seguretat; ADEDSA, Associació Catalana d’Empreses de Serveis Auxiliars, ASCEN Associació Catalana d’Empreses de Neteges, Gentic Maresme, Grup Europa del sector d’Agències de Viatges, OASYSSOFT, General formació, Fundació Gran Teatre Liceu, Asociación de Amputados Sant Jordi, i diverses entitats socials com la Fundació Omnes i la Fundació Claperós. L’H. Sr. Josep Huguet, va exposar a tots els assistents algunes de les línies estratègiques del seu Departament, que afectessin en part als sectors representats en aquest acte. Durant el transcurs de la reunió els assistents van aprofitar l’ocasió per a fer-li arribar a l’H. Sr. Josep Huguet, les problemàtiques més significatives que puntualment es produeixen en cadascun dels sectors representats.